Yeni Hürrem geliyor!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Starz, Osmanlı İmparatorluğu'nu konu alan bir dizinin hazırlığında

'Sparctacus', 'Camelot' gibi dizilerin yayıncısı ABD'li televizyon kanalı Starz, Osmanlı İmparatorluğu'nu konu alan bir dizinin hazırlığında.

'Face/Off' filmiyle tanınan oyuncu Gina Gershon’ın fikrinden yola çıkılan dizinin senaryosunun ‘Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap’ın senaristi Ann Peacock tarafından kaleme alınması planlanıyor.

‘Harem’ adındaki, toplam altı saat sürecek dizi, Kanuni Sultan Süleyman dönemini konu alıyor.

Dizinin odağında ise Hürrem Sultan olacak.

Öte yandan ABD'de bu dizinin nasıl işleneceği de merak konusu. Hürrem'e, Kanuni'ye ve Osmanlı'daki "harem" sistemini görecekleri çok önemli. Zira iki ülke arasında sürtüşmeye bile sebep olabilir yeni senaryo.

Kaynak

Reaksiyon puanı
2,148
Adının direk harem olacak olması bunların da yanlış yansıtacağını düşündürüyor bana.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
yanlış yansıtmak mı?
şok etmesinler yeter.
şimdi ne biçim sevişme sahneleri olur kim bilir öyle Türk televizyonundaki aaa ağzından mı öpmüş'lere benzemez.
hele söz konusu Starz ise
gerçi senarist Ann Peacock hem bayan olması hem de daha önceki yazdıklarına bakılırsa yanılma ihtimalim de yüksek.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
yanlış yansıtmak mı?
şok etmesinler yeter.
şimdi ne biçim sevişme sahneleri olur kim bilir öyle Türk televizyonundaki aaa ağzından mı öpmüş'lere benzemez.
hele söz konusu Starz ise
gerçi senarist Ann Peacock hem bayan olması hem de daha önceki yazdıklarına bakılırsa yanılma ihtimalim de yüksek.

Açıklık konusunda benim de tahmin, Spartacus'te ki gibi görseller olmaz umarım.