Yeni Hizmet Hakkında Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Herşeyden Haberim olmasın!!!

Merhaba Sdn'nin şu yeni hizmeti hakkında bir sıkıntım var

http://forum.shiftdelete.net/sdn-du...yden-haberim-olsun.html?highlight=yeni+hizmet

Başlığında paylaşılan konuda aşağıdaki alıntı cümleler Troy'a ait.

Nasıl çalışır?

Ana sayfada ve haber sayfalarında sağ tarafta forum başlıklarının hemen üstünde görebileceğiniz bir alan var. Oraya e-posta adresinizi yazmanız yeterli.

Şimdi bu cümleden ben anlarım ki faydalanmak için mail adresinizi yazmanız yeterli. Bana biraz önce mail geldi iyi çok güzel hemde kişisel mail adresime yani özel olanıma ama ben bu adresi kayıt etmedim işin ilginç yanı hiçbirini kaydetmedim.Bu konuda neden mail gönderilmiştir. Bu tarz bir durumla karşılaşan varmı acaba.

Diğer mail adresimede öbürünede öbürünede

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben almadım mesaj falan. Yani kayıt da etmemiştim.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Herşeyden Haberim olmasın!!!

Merhaba Sdn'nin şu yeni hizmeti hakkında bir sıkıntım var

http://forum.shiftdelete.net/sdn-du...yden-haberim-olsun.html?highlight=yeni+hizmet

Başlığında paylaşılan konuda aşağıdaki alıntı cümleler Troy'a ait.

Şimdi bu cümleden ben anlarım ki faydalanmak için mail adresinizi yazmanız yeterli. Bana biraz önce mail geldi iyi çok güzel hemde kişisel mail adresime yani özel olanıma ama ben bu adresi kayıt etmedim işin ilginç yanı hiçbirini kaydetmedim.Bu konuda neden mail gönderilmiştir. Bu tarz bir durumla karşılaşan varmı acaba.

Diğer mail adresimede öbürünede öbürünede

senin mail adresini nerden biliyorlar ki? profil bilgilerinden aldılar hadi diyelim, bütün e-posta adreslerin var mı profilinde?

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Profilimde o mail adresim yok. Daha önce ki adreslerimin ilk kayıtlarında kullanmıştım ama sonra sildim ve sdn'nin kendi mailini kullanıyorum ama yinede mail gelmiş.Asıl önemli olan istemediğim halde bana mail gelmesi ben onu anlatmaya çalışıyorum.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Eğer shiftdelete uzantılı sitenin kendi verdiği mail adresini kullanıyosan yönetimin bu uzantıya sahip mail adreslerine özel bir hizmeti olma ihtimali yüksek :)

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Eğer shiftdelete uzantılı sitenin kendi verdiği mail adresini kullanıyosan yönetimin bu uzantıya sahip mail adreslerine özel bir hizmeti olma ihtimali yüksek :)

Bilmeden yaptığın bir yorum onların verdiği maile değil benim kişisel malime geldi.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bana geldi ama ben kayıt ettirmiştim. seninkisi tuhaf bir olay bence bunu sorumlu kişilere acil tarafından sor!

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yazdık bakalım ne çıkacak.

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Saçma, herhalde birileri yazmış olacak ya da seninkine çok benzer bir e-posta adresine sahip biri kendininkini yazacakken yanlışlık yapıp seninkini yazmış veya birinin canı sıkılmış sen boş e-postalarla uğraş diye böyle bir şey yapmış.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Üye olurken verdiğin adrestir o.Banada geldi hemde adresimi kaydettirmeden, sildim gitti.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Aynı durum bende de mevcut yani bana da geldi mail. Ayrica mail listesinden cik dedigimde mail bulunamadi diyor.