YENİ GÜNCELLEME ŞART BENCE 6S

Cumali0027

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar yeni güncelleme şart bence uygulama inmiyor pil göstergesinde takılma var bakalım bi sonraki sorun ne olacak ben 5s kullandım böyle sorunlar yasamadım daha 1.5 aylık 6S böyle giderse sıkıntıya koyacak bizi üzülüyorum şahsen

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaslar yeni güncelleme şart bence uygulama inmiyor pil göstergesinde takılma var bakalım bi sonraki sorun ne olacak ben 5s kullandım böyle sorunlar yasamadım daha 1.5 aylık 6S böyle giderse sıkıntıya koyacak bizi üzülüyorum şahsen
Ben pil göstergesi veya indirilememe gibi bir problem yaşamadım tek yaşadığım sorun yeni girdiğim bir ortamda wifi çekme süresi normalden çok daha uzun.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Bencede fakat her güncellemede daha beter hale geliyor.Bu sürümlerin kıymetini bilelim bence daha kötüye gidecek.

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ben iphone 6 dan beri kullanıyorum ios 8 bile daha iyi bana göre ios 9 dan.
Yeniliklere açık olmak gerek ama firmada kalkıp bize ahanda bu bir yenilik sizin yararınıza değil aksine zararınıza ama yinede yenilik bunu benimseyin dememeli.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Yeniliklere açık olmak gerek ama firmada kalkıp bize ahanda bu bir yenilik sizin yararınıza değil aksine zararınıza ama yinede yenilik bunu benimseyin dememeli.
Katılıyorum.Ben iphone almadan önce herkes bana İphone un ios un çok iyi olduğu kasmadan donmadan çalıştığı söylenirdi.Fakat kullandıktan sonra İos un Android den sadece biraz daha iyi olduğunu gördüm saf android daha iyi bile olabilir.3 İphone aldım hepsi kutudan fiziksel hasarlı çıktı.İphone kullanmanın fazla bir avantajı yok bana göre google çok sağlam nexuslar üretse ve resmi olarak Türkiye ye giriş yapsa alırım.

lilamanela

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Katılıyorum.Ben iphone almadan önce herkes bana İphone un ios un çok iyi olduğu kasmadan donmadan çalıştığı söylenirdi.Fakat kullandıktan sonra İos un Android den sadece biraz daha iyi olduğunu gördüm saf android daha iyi bile olabilir.3 İphone aldım hepsi kutudan fiziksel hasarlı çıktı.İphone kullanmanın fazla bir avantajı yok bana göre google çok sağlam nexuslar üretse ve resmi olarak Türkiye ye giriş yapsa alırım.
Benim iphone kullanma sebebim tamamen işletim sistemini sevmekten kaynaklanıyor telefon al sat işi yaptım bir dönem kullanmadığım model kalmadı diyebilirim. Android gerçekten güzel bir işletim sistemi ama ios in sana verdiği o "sen özelsin" hissiyatını veremiyor.

torunsalih

Asistan
Reaksiyon puanı
6
abi iphone 6 var bende tarıhını 1 ocak 1970 aldım sızın haberınızden okudum telefonunda da baya ezıkler ve cızıkler vardı. tarıhıu degıstrıdım telefon cop oldu . randevu aldım apple storeden dun gıttım 5 dk içinde telefonu degısım yaptılar hey hey hey mutlu oldum valla sagolun tesekkurler haber için

W

Wolvi21

SDN Okuru
abi iphone 6 var bende tarıhını 1 ocak 1970 aldım sızın haberınızden okudum telefonunda da baya ezıkler ve cızıkler vardı. tarıhıu degıstrıdım telefon cop oldu . randevu aldım apple storeden dun gıttım 5 dk içinde telefonu degısım yaptılar hey hey hey mutlu oldum valla sagolun tesekkurler haber için
Yalan söyleyeni 9 köyden kovsunlarmı

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Benim iphone kullanma sebebim tamamen işletim sistemini sevmekten kaynaklanıyor telefon al sat işi yaptım bir dönem kullanmadığım model kalmadı diyebilirim. Android gerçekten güzel bir işletim sistemi ama ios in sana verdiği o "sen özelsin" hissiyatını veremiyor.
İşte bu yüzden Android ise benim için saf android.
Yalan söyleyeni 9 köyden kovsunlarmı[/QUOTE
Kusura bakmada bu iyi birşey değil.Sen cihazını çiz ondan sonra boz ve Apple ın cihaz değişiminden faydalan bu gerçekten çok yanlış ve ayıp bir davranış.Bu değişim sistemi cihazında gerçekten sorun olan insanlar için yapılmış bir sistem.Türkiye de nasıl değişim cihazı alırım diye düşünen insanlar var ya sizin yüzünüzden gerçekten sorunu olan insanlar mağdur oluyor çünkü firmalar da bıktı her giden değişim istediği için kurunun yanında yaşta yanıyor.

theverdant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamın aleyküm şunu belirtmek istiyorum bende 6s var abimde 5 var bi sorun dikkatimi çekti acaba aynısı abimin telefonunda olucakmı diye bir bakayım dedim sonra iki telefonu elime aldım otomatik kilit süresini 1 dk yaptım sonra ara yüzü açıp 1 dk bekledim ikiside kapandı sonra telefonu cebime koydum 1 dk bekledim ikiside kapandı sonra telefon yine cebimde yaklaşık 1.5-2dk yürüdüm telefonları cebimden çıkardığımda iphone 6s kapanmamış iphone 5 kapanmış oluyodu bu sorunu bir çok yerde yaşadım mesela şarkı dinlerken sesi yükseltiyoruz çok yükseltince ekran açılıyor ve kutucuk geliyor ya sesi yükselttiniz diye geçen dışarda yürürken şarkı dinlıyodum sesi yükselttim cebimdeydi yine telefon baya bi dinledim eve geldim telefonu elime aldım bi baktım kilit ekranı açık ilk orda süpelendim sonra bekledim 30 sn sonra felan kapandı nedeni ne olabilir acaba garantiye göndermelimiyim eğer sizdede 6s varsa bi denerseniz kulaklığınızı takıp şarkıyı açın cebinize koyun sesi baya bi açın kullaklıkla 2 3 dk yürüyün bi bakın ekran kapanmışmı ???