Voluntary_35
Öğrenci
Merhaba degerli sdn forum üyeleri ben pc me yeni güç kaynaği alacağim EVEREST EPS-6600 600 W 12 cm Fan + 4 x Sata Power Supply bu güç kaynağı bu kasaya uyarmı NSH 3470-4L35V şimdiden teşekkürler
Şu konuda bilgilendirme yapayım Power Supply alırken kaliteli ürünler, sertifikalı ürünler almaya bakın çünkü bilgisayara yanlış enerji girmesi bütün sisteminizi bitirebilir . Size şöyle bir PSU öneriyim: Power Supply .Merhaba degerli sdn forum üyeleri ben pc me yeni güç kaynaği alacağim EVEREST EPS-6600 600 W 12 cm Fan + 4 x Sata Power Supply bu güç kaynağı bu kasaya uyarmı NSH 3470-4L35V şimdiden teşekkürler
Bu güç kaynaği nasil guzel degilmiŞu konuda bilgilendirme yapayım Power Supply alırken kaliteli ürünler, sertifikalı ürünler almaya bakın çünkü bilgisayara yanlış enerji girmesi bütün sisteminizi bitirebilir . Size şöyle bir PSU öneriyim: Power Supply .
Güzel olduğunu bilmem ama sertifika vs göremedim size attığım PSU genelde sistem toplarken kullanılıyor kaliteli olduğu ortada.Bu güç kaynaği nasil guzel degilmi
TeşekkürlerGüzel olduğunu bilmem ama sertifika vs göremedim size attığım PSU genelde sistem toplarken kullanılıyor kaliteli olduğu ortada.
Önemli değilTeşekkürler
Segment bilgisayar adı altında gayet iyi bir marka. Fakat ucuz ve CE gibi sertifikası olmayan ürünlerinin çoğu sağlığa dahi zararlı. Markanın Rampage adı altında en az 50 Tl'lik ürünleri kullanılmalı. Aşağısı üzer. PSU'larıda berbat denebilecek seviyede.Everest malı yani isterseniz size.
@utkuversus anlatsın.