TheMedusa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
Ben şahsen bayıldım arjibili felan
Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bende hala aynı. Nasıl değiştirebilirim?Ben şahsen bayıldım arjibili felan
Siz ne düşünüyorsunuz?
Birkaç düzenleme sonrasında geri gelecekmiş.Bende hala aynı. Nasıl değiştirebilirim?
Sanki bana birazda hızlandı gibi geldi.(Şu an iPhone kullanıyorum)Rbg sevmiyorum eskisi daha hoştu.
Tek beğenmediğimi şey ana ekranda az konu gözükmesi gerçi Ufuk Abi düzelteceğiz dedi ama söyleyeyim yinede.Bence gayet hoş oldu. Birkaç çalışma yapılıp önümüzdeki günlerde tamamen bizimle olacak.
Şu anda düzenlendi.Tek beğenmediğimi şey ana ekranda az konu gözükmesi gerçi Ufuk Abi düzelteceğiz dedi ama söyleyeyim yinede.
Tamamdır hocam bir de nereden aktifleştireceğiz temayı ? Test aşamasında bulamadımTest amaçlı aktif ettik arkadaşlar. Bir kaç güne tamamen aktif olacak.
Teşekkürler.
Elinize sağlık.Test amaçlı aktif ettik arkadaşlar. Bir kaç güne tamamen aktif olacak.
Teşekkürler.
Şu an yok o tema bir süreliğine açıldı anladığım kadarıyla.Tamamdır hocam bir de nereden aktifleştireceğiz temayı ? Test aşamasında bulamadım
Tamamdır gelince açacağım yeri umarım bulurumElinize sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an yok o tema bir süreliğine açıldı anladığım kadarıyla.
Bende beğendim tüm forumlar nerdeyse bu temayı kullanıyordu.Ben şahsen bayıldım arjibili felan
Siz ne düşünüyorsunuz?
Vatanda rgb'li ram rgb'siz'e göre +100 tl daha fazlaydı (kasa ve ekran kartıda dahil)Şu piyasada RGB'Li sistemin daha pahalı olup RGB'siz sistemin daha ucuz olması gerekmez mi ?
Neden RGB daha ucuz agam?
Neyse konuya gelince RGB'nin bence en güzel durduğu tek yer diyebiliriz.Pc'de berbat!
Sanki Ram'I göreceksin.Kasanın içinde duracak herhangi bir vasfı yok ama işte.Vatanda rgb'li ram rgb'siz'e göre +100 tl daha fazlaydı (kasa ve ekran kartıda dahil)
SS alan yok mu ya çok merak ettim kaçırdım göremedim
Harbi ya nasıl bir şeydi merak ettim foto alan varsa atsa güzel olur.
Bazı yerler DA benzemiş ama ben hala karanlık tema kullanırım ALLAHIN izniyleEkli dosyayı görüntüle 152538Ekli dosyayı görüntüle 152539Ekli dosyayı görüntüle 152540
Telefondan bunları çekmiştim.
Uuuu ışıklı mışıklıEkli dosyayı görüntüle 152538Ekli dosyayı görüntüle 152539Ekli dosyayı görüntüle 152540
Telefondan bunları çekmiştim.
Siyah temaya geçiliyor.Pek beğenmedim siyah tema daha güzel.