Durmuşkandemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,098
Yeni ara yüzden sonra forum dili İngilizce oldu ne zaman Türkçe olur bir de Yen'i ara yüzü nasıl buldunuz
zahmetli bir iş2019 yada 2020 sonuna Türkçe olur... hiç merak etmeyin...
türkçe yapabiliyoruz sol alt köşeden amaBu sorunun cevabını ancak geliştirici arkadaşımız verebilir. Umarım bir an evvel bizi bu işkenceden kurtarır.
Ben yaptım Geri mi alayım yani
Alttaki adımları takip ederek Türkçe yapabilirsiniz, fakat belli bir süre daha kullanmamanızı öneririm.
Ekli dosyayı görüntüle 31667
Ekli dosyayı görüntüle 31668
ekrana sığmamış ondan göremeişim... Türkçe biliyormuş...türkçe yapabiliyoruz sol alt köşeden ama
peki yapmadığımız taktirde kendisi otomatik olarak Türkçeye geçermi biz yapmasakAlttaki adımları takip ederek Türkçe yapabilirsiniz, fakat belli bir süre daha kullanmamanızı öneririm.
peki yapmadığımız taktirde kendisi otomatik olarak Türkçeye geçermi biz yapmasak
no problemo... sorunsuz normal çalışıyor...peki yapmadığımız taktirde kendisi otomatik olarak Türkçeye geçermi biz yapmasak
Selam arkadaşlar,
Türkçe dil desteği güncel haliyle eklenip, standart olarak ayarlanmıştır. Bilginize.
Bu resmi senin mesajından sonra aldım abicim, yani kendiliğinden Türkçeye dönüşmedi ama alttaki ayardan biz döndüreceğiz mecburen.
Ekli dosyayı görüntüle 31685
Benimde hala ingilizce
Alttaki adımları takip ederek Türkçe yapabilirsiniz, fakat belli bir süre daha kullanmamanızı öneririm.
sol altta english yazan yer var oradan düzeltebilirsinizBenimde hala ingilizce
Benimde hala ingilizce
şanssız olduğum her yerde karşıma çıkıyo zatenO zaman sen de benim gibi yap, sol alt köşeye git, orada dil sekmesi göreceksin, ordan ayarlayacaksın mecburen. Şanssız şey!