Redmi Note 8 kullanıyorum. İlk çıktığı zaman 1710 TL'ye almıştım. Şuan çok memnunum fakat Note 9 lar çok güzel duruyor delikli ekran falan. Mi 8 Lite arasında kalmıştım ama iyi ki note 8 almışımMi8 Lite Zamanında Çok iyiydi Şuan Para Verilmez ama Redmi Note9 Lar Çok Güzele Benziyor ?
Mi8 lite ı ilk çıktığı zamanlar aldım kaç yıl oldu telefon hala canavar ama şuan para verilmez baya bi zam yediRedmi Note 8 kullanıyorum. İlk çıktığı zaman 1710 TL'ye almıştım. Şuan çok memnunum fakat Note 9 lar çok güzel duruyor delikli ekran falan. Mi 8 Lite arasında kalmıştım ama iyi ki note 8 almışım
Note 8 de aaynı şekilde 2000 üstüne çıkmıştır sanırım. Alınacak telefon mi 9t oldu artıkMi8 lite ı ilk çıktığı zamanlar aldım kaç yıl oldu telefon hala canavar ama şuan para verilmez baya bi zam yedi
biraz önce bakmıştım yeni artan fiyatlarla birlikte 128 gb lık model 2500tl olmuş(note 8)Note 8 de aaynı şekilde 2000 üstüne çıkmıştır sanırım. Alınacak telefon mi 9t oldu artık![]()
3300 Amper bataryadan kaybetmiş.yeni f/p kralı arkadaşlar lg v30+plus oldu oled ekran sd835 v
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim kararım yani
Her telefon bozulmadığı sürece kullanılır.şuan en iyi f/p telefonu bozulmadığı sürece kullandığınız telefondur
sd835 ve poled ekran var cahilmisin arkadaş3300 Amper bataryadan kaybetmiş.
note 9s de ips lcd ekran var amoled olsaydı bende senin gibi düşünürdüm ama poled ekran göz ardı kesinlikle edilimezRedmi Note 9S dururken imkansız LG V30+ Plus (Tek Hat / 128 GB) - Xiaomi Redmi Note 9S (128 GB) Karşılaştırması - Epey
sd835 ve poled ekran var cahilmisin arkadaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
note 9s de ips lcd ekran var amoled olsaydı bende senin gibi düşünürdüm ama poled ekran göz ardı kesinlikle edilimez
tamam özür dilerim ☹Kırıcı Olmayalım Lütfen
İyi Forumlar ...