Ah bi foto koymayı öğrenseniz neler olacakta.
Foto koyuyorum dosya ekle diyorum ama ne bilm gönderildi diyor ama bişi yokAh bi foto koymayı öğrenseniz neler olacakta.
Foto koyuyorum dosya ekle diyorum ama ne bilm gönderildi diyor ama bişi yokMesajınıza fotoğraf eklermisiniz lütfen.
Ah bi foto koymayı öğrenseniz neler olacakta.
Mesajınıza fotoğraf eklermisiniz lütfen.
Öncelikle yanıtın için tşk ederim. Bina deil de müstakil ev bakindim ama evin dışında fln hiç kutu yokSoldaki Merkezi anten prizi, içinden anten kablosunu ve iki telli kablo çıkarmışlar. Ortadaki boyadan birşey anlaşılmıyor ama yüksek ihtimal resmini koyduğum eski telefon prizi. Anten kablosunun yanından çıkan kabloyu ona bağlamışlar. Telefon kablosu olma ihtimali yüksek. Ama diğer ucu bina kutusuna bağlımı değilmi kontrol edilmeli.
Valla çok teşekkür ederim abi yanıtın için türk telekomun sitesinden adresi sorguladim bizim adrese yakın bi yer isaretli gostererek buraya bağlı gibisinden bişey yazıyordu. Benim ne yapmam gerek şimdi modemi çalıştırmak için Vodafoneyi fln aramama gerek var mi yada türk telekomu biz bağlayabilir miyizRica ederim. Sorunuzun cevabı size yazdığım gibi, ortadaki Telefon hat pirizi (sizin tabiriniz ile modem girişi) Bu sorunun cevabını burada bulamazsın, sizin adresi birtek siz bilirsiniz ve o adres de internet hattı olup olmadığınıda Türk Telekom bilir. Müstakil evlerde kutu olmayabilir, kabloyu direk çekmiş olabilirler. Adres sorgulamayla veya Telekomu arayarak cevabınızı alabili