Yeni Driver Oyunu Ne Zaman Gelecek?

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Aksiyon oyunlarının en bilindik isimlerinden Driver'ın yenisinin çıkış tarihi, basına sızdı! Sıradaki Driver oyunu için ne kadar bekleyeceğiz?

3 boyutlu GTA serisine bile ilham vermiş olan Driver'ın yenisi geliştiriliyor. İlkiyle 2000 yılında tanıştığımız, üçüncü oyununda haritalarının arasına İstanbul'u da katmış olan Driver ismi, beşinci kez raflarda yer bulacak.

Driver1263462966.jpg

Ubisoft'un gizli basın bülteninde geçen yeni Driver'ın çıkış tarihi olarak 2011 işaret ediliyor. Henüz hangi platformlar için geliştirileceği belli olmayan yapımın konusu ve diğer detayları şimdilik belirtimiş değil. Bilindiği üzere bu sene içerisinde Ubisoft, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Ghost Recon, Raving Rabbids 4 gibi yapımları satışa sunacak.

Bunlara ek olarak çoklu oyuncu odaklı bir Assassin's Creed oyunu ve ertelenen Splinter Cell: Conviction da, 2011'de Ubisoft imzasıyla satışa sürülecek. Bir aksilik olmazsa, önümüzdeki yıl Driver'ı da piyasada göreceğiz...

:: Driver serisini beğeniyor musunuz? Yeni oyundan beklentileriniz nelerdir?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

s7v7n

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Haberin thumnail görseli Race Driver Grid hissiyatı vermekte.

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hey gidii driverın ilk oyunun oynadıgım zamanlar geldi aklıma polislerden kaçmak için ne çırpınışlarım vardı :D:D:D yeni oyunu dört gözle bekliyorum

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bende resme bakarak, yeni Race Driver : Grid oyunu geliyor sandım :D :D

Aynen :D Dirt 2'den sonra zaten iyice arttı beklentilerim Codemasters'ten.
Sitedeki yoruma da belirttim ayrıca GRID'in iconarchive.com'daki simgesi olduğunu :D