Yeni blog açtık, tavsiyelerinize ihtiyacımız var

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar 1 hafta önce arkadaşla yeni bi blog açtık.Tasarımla uğraşmaktan henüz pek yazı giremedik

Site gta haberleri vs üzerine kurulu olsada diğer oyun serilerininde haberlerini yapmaya karak verdik.

Adres : http://www.gta-merkezi.blogspot.com, tavsiyelerinizi almam gerek, olması gereken yada gözden kaçırdığımız birşey varmı bilmiyoruz açıkçası. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Not : Banner 1-2 güne eklenicek ,hazırlıyoruz şuanda

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tarz site açanlara hep derim size de diyim;
özgün ve fazla içerik olmadan,kendi alanadınıza geçmeden ve kullanımı kolay bir tasarımınız olmadan zor olacaktır..
İmkansız demiyorum bakın,zor olacaktır.
Ayrıca sizin sitenizin tasarımı veya başka bişeyi ile ilgili yorum da yapmadım,herkese dediğimi size de dedim.

Güncel olarak kalmanız dilerğiyle..Başarılar..

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=284417]TheAbidinoqlu[/MENTION]'na kesinlikle katılıyorum. Ayrıca ismi bu kadar basit olmamalı ve hem tüm oyunlarının incelemlerini yapıyorsunuz adını GTA-Merkezi koymuşsunuz, daha genel bir isim iyi olacaktır. Yazım kurallarına dikkat edilmeli. Wordpress öneririm size, güzel temalar var ve daha işlevsel. Ayrıca tasarımın minimal ve sade olmasına dikkat edin.

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yorumlarınız için sağolun arkadaslar. Arkadasımla birlikte okuduk yorumlarınızı aslında aynı fikirdeyiz sizinle. Kararsız kaldık site ismi konusunda daha genelmi yoksa tek bir oyuna yönelikmi olsun diye, büyük ihtimalle site ismini değiştiricez. İçerik konusunda elimizden geleni yapmaya calısıyoruz 20'ye yakın yayın girmiş durumdayız ve hepsi özgün içerik.Bu rakam aslında az gibi gözüksede tasarımla vs ugrastıgımız için suan ideal, daha sonra sayısını arttırıcaz inşallah.

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İsim değişikliği şart. :) Onun dışında güncel kalırsanız başarıyı yakalamamanız için hiçbir neden yok. :) Şuan ki tasarımı da benim gayet hoşuma gitti.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu tarz sitelere asla bakmam kendin çal kendin oyna gibi biraz:blink: ve böyle bişeyde yapinca hevesle başlarsin sonra kapatirsi:dirol:

IBARUT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdilik idare eder ama isim değişikliliği ve konuları genişletmek şart

batman53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben arkadaşın blogspotu için o yorumu yazdım. Bir kelimede yükselmek için kusursuz kodlama, backlink, güncellik ve google'ın bazı kriterleri var. Gördüğüm kadarıyla siz adwords reklamı da almışsınız. Bu konuyla ilgili içerik sayınızı artırırsanız, yükselmeniz pekte zor olmayacaktır.

Serdar8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitenizin son halini gördüm ve biraz inceledim gözden kaçırdığınız bir sorun var bildiğiniz gibi blogspot katagorize etmek için sizin atadığınız etiketleri kullanır Crysis gibi birçok oyun eklemişsiniz ama etiketlere Crysis yazmamışsınız bu Crysis katagorisinin boş kalmasını sağlıyor...
Bence biraz daha dikkatli olmalı ve Crysis oyunu için açılmış konulara etiket koymalısın.
Ben başka bir sorun bulamadım.Banner mükemmel olmuş anladığım kadarıyla HTML nin ne olduğunu biliyorsunuz ve siteniz gelişmiş olmalı ki google adsense hizmetini kullanabiliyorsunuz bence hostingini almalısın...

Chris_Mccandles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biertijd.com u inceleyin içerik açısından olmasa da blogculuk konusunda örnek olabilir.

altun92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk blog açtığımda baya heyecanlıydım. Ama sonradan sonraya anladım ki emek etmezsen hiç bir anlamı kalmıyor. İlk önce zevk almaya bakacaksın. Abartı belki ama hatta çocuğun gibi bakacaksın bloga. Üşenmeden çok fazla içerik girmen lazım. Arkadaşlarında dediği gibi alan adının sana ait olması seni bir adım öne götürür. :) Blog adresim : www.anilinkaleminden.com

deq

Asistan
Reaksiyon puanı
1
blog siteleri ile uğraşıp bir problem olduğunda herşeyin gitmesi yerine kendi sitenizi kurun derim.

titus6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
.com veya normal alan adı almassanız bir işe yaramaz.

gizemli56

Asistan
Reaksiyon puanı
4
com alan adı alırsanız daha iyi başarı elde edebileceğinizi düşünüyorum :)

burty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sade ve guzel olmus basarılarınızın devamını dılerım