• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni Bir üye

Reaksiyon puanı
68
selamun aleykum arkadaşlar;

Aranıza yeni katılıyorum. Hepinizi tanımayı çok istiyorum. ama Önce bir sıkıntımı dile getirmek isterim. ben bu siteyi epeydir takip ediyorum.
Ama üyeliği kapalı olduğu için ve hiç kimseyle irtibata geçemediğim için epeydir üye olamıyorum. Eminim benim gibi bir çok kişide sitedeki üyelerle iletişime geçemediği için üye olamıyordur. Bir şeyi paylaşmak birilerinin faydalanmasını istemek çok güzel bir şey ama üyeliğin kapatılmasını anlamıyorum. Üyelik kapalı iken de faydalanıyorum:9 ama insanda sdn nin bir parçası olmak istiyor.

Destek ve eleştirileriniz için şimdiden Teşekürler.

SDN - İletişim bölümünden davetiye isteyebilirsiniz gerekçelerinizi yazarak aslında çok da zor değil davetiye bulmak sadece böyle gerekiyordu ve böyle oldu hoş geldiniz.

Hoşgeldin :) Bu arada avatara koptum :lol:

Gerçekçi ol imkansızı iste. Che Guevara
Akıllı ol canımı ye. Dayım

:lol::lol::lol:

Hoş buldum:)...

---------- saat 13:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:07 eklenmişti ----------

Hoşgeldin :) Bu arada avatara koptum :lol:

Gerçekçi ol imkansızı iste. Che Guevara
Akıllı ol canımı ye. Dayım

:lol::lol::lol:
ilk gördüğümde gülmekten karnım şişti:)

öncelikle aramıza hoş geldin. Üyelik olayına gelince üye olmak isteyenler iletişim bölümünden (info@shiftdelete.net) mail atarlarsa yöneticilerin kimseyi dışarıda bırakacağını düşünmüyorum.

aleykümselam hoşgeldin kardeş bu arada avatarın fenaymış :D

Hoşgeldin arkadaşım. EFendi birine benziyorsun. Avatar müthiş :D