Yeni bir pc daha, önerilerinizi bekliyorum

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
işlemci: Intel Core I7 920 2.66 @3.8-9>
anakart: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6
ekran kartı: GTX295 nvdia
rams: OCZ 3x2gb 1600mhz gold edition kit
ses kartı: Creative Sound Blaster X-fi fata1ty
kasa: CoolerMaster HAF 932
psu: 850watt high power
hdd: 2x 320gb raid0 1tb seagate

önerilerinizi beklediğim nokta anakart konusunda..
açıkcası Asusun rampageII Gene ve DFI'ın dk x58-T3eh6sı hakkında oc ve diğer incelemeri ufak araştırmam sonucunda ulaşamadım. Asus rampagelerle baya iyi bir ivme yakaladı DFI ise Oc konusunda cidden iyi durumda. Kullandığınız yada test edip evet bu alınır dediğiniz bir anakart varsa
önerilerinizi bekliorum..

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
hiç mi sağda solda gezinirken gözüne çarpmış olan yok:) i feel lucky diicem bu gidişle...
bu arada i7 ler için yapılan anakartların yeni olması, ilk anakartlar olması nedeniyle msi x58 pro u düşünmeye başladım keza msi i7ler için 3-5nakart yaptı dier firmalara göre bu konuda biraz daha yol katettiğini düşünüorum, yinede bi üst postta bahsi geçen mobo'lar hakında bi fikir sahibi olursanız önerilerinizi bekliorum

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

Açıkçası X58 + Core i7 yatırımı oldukça cüretkâr olmuş. Birkaç tane X58 anakart test merkezimizden geçti; fakat bence, eğer tek ekran kartı kullanılacaksa daha ekonomik modellere gidilmeli. Şimdiye kadar gördüklerim, OC konusunda bir standardı yakalıyor.

Durum budur. Hayırlı olsun şimdiden. iyi bir yatırım düşünüyorsunuz belli ki.

Güzel günler dilerim.

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İlgilendiğin için teşekkür ederim. Şuana kadar araştırdıklarım arasında msi x58 pro su performans ve fiyat bakımından en uygunu hatta fiyat olarak en ucuz olanı sanırım,
üstüne msi eclipse kartların biosunu kullanılıomus buda tri way sli a destek verio şuan için tek ekran kartı kullansamda en uygunu gibi gözüküyor. Eğer elinize DFI'ın bu anakartı geçerse test etmenizi özellikle rica ederim:) Sistemin anakart ile birkaç parçası kaldı tekrardan teşekkür ederim.
İlaveten CoolerMasterın HAF932 kasasını düşünenlere tavsie ederim eski sistemimde denedim cidden soğutma açışından ciddi anlamda fark oluyor tavsie ederim.

Born2Bekiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rampage 2 alabilcek bütceniz varsa almanızı tavsiye ediyorum. Msi kullanan bir arkadas vardı baska forumda memnun kalmadıgını belirtmisti nedenleriyle. i7 li sistem toplucam ben de cok pahalı olmasına ragmen rampageı anakart olarak dusunuyorum.

new_order

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sölediğinde ztn sistemimi kurmuştum;) şuana kadar da bi sorun göremedim, olursada burdan paylaşırım yinede önerin için teşekkürler.