Yeni Bir Konsept: Nokia U

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yeni Bir Konsept: Nokia U

Modern çizgilere sahip son derece ince ve şık bir telefon. İşte Nokia'nın yeni konsepti U ve hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey!

Reaksiyon puanı
189
Nokia benim için bitmiştir. Daha da nokia almam :D

Sırf symbiandan nefret ettiğim için, yoksa bir derdim yok nokia ile :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Param olsun almayan neyse:D konuyu uzatmayalım harbi güzel telefona benziyor ama inceliği,tasarımı, birde ışıklandırmalı olsa kenarlar falan x6 gibi daha ne istenir bir telefondan yemişim iphone diyenlerinde iphonesini.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
nokia nın son çıkardığı modeller herçekten etkileyici. iphone ile bambaşka bir konsept haline gelen akıllı telefon pazarında, nokia gibi bir markanın değerini bile bile kaybetmesi akılcı olmasa gerek. nokia elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

nokia her zaman ileriye yönelik verdiği destekle ( ki türkiye ye verdiği destek gözardı edilemez. diğer markalar dil desteğini bile tam sağlayamazken.) ayrı bir yere sahiptir benim için.

burda önemli olan son kullanıcının sunulan özellikleri ne kadar kullanabileceği. şahsi fikrim bu kadar uç özelliklere büyük çoğunluğun ihtiyaç duymayacağı. mesela telefonumdaki gps i bi kere bile kullanmadım 8 aydır.

sonuç olarak telefonun kullanılırlığı ve hızı önemli benim için. hdmi çıkışı veya 10.2m hspda desteği çoğu kimse için önemli değildir heralde :)

3pio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
symbian 4 mü bu chrome un her saniye versiyon atlaması gibi birşey olacak galiba daha 3 versiyonu tam ortada değil

ama bu model gayet iyi görünüyor, hele alüminyum olması ayrı bir artı

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Fiyatı nedir ? Yazıda göremedim.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
symbian 4 mü bu chrome un her saniye versiyon atlaması gibi birşey olacak galiba daha 3 versiyonu tam ortada değil

ama bu model gayet iyi görünüyor, hele alüminyum olması ayrı bir artı

Symbian^4 yol haritasındaki son Symbian sürümü gibi görünüyor. Cihazdaki işletim sistemi hakkında kesin bir bilgi yok. Kim bilir belki de Nokia bir sürpriz hazırlığındadır :)

Fiyatı nedir ? Yazıda göremedim.

Bu sadece bir konsept

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
N8 gibi bir tasarım faciasından sonra nasıl böyle bir konsept tasarlamışlar şaştım :D

Çok beğendim :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Çok uzun ekranı var cepe sığmaz.:D