Oparatör fark etmez kardeşime karne hediyesi olarak düşünüyordumYeni hat alır almaz alamassınız. Belli şartları var bu şartları hangi operatörden hat almayı düşünüyorsanız o operatörün web sitesini ziyaret ederek cihaz kampanyalarını alım şartlarını okuyarak öğrenebilirsiniz.
Bende ondan bahsettim, yeni hat alır almaz alamassınız! Genelde düzenli ödenmiş faturalara, belli puanlara cihazlar alabiliyorsunuz ve bu durum belli operatörler tarafından puanlandırılıyor, puanınız yetmediği bir cihazı,da alamıyorsunuz.Oparatör fark etmez kardeşime karne hediyesi olarak düşünüyordum
Peki ön ödeme yaparak alabilirmiyizBende ondan bahsettim, yeni hat alır almaz alamassınız! Genelde düzenli ödenmiş faturalara, belli puanlara cihazlar alabiliyorsunuz ve bu durum belli operatörler tarafından puanlandırılıyor, puanınız yetmediği bir cihazı,da alamıyorsunuz.
Öncelikle hangi oparatör ? Cihaz alabilirsin kkb puanıyla cihaz alabiyorsun ama kkb puanın yuksek se yada vodafone numara tasıma ile karsı oparatörde faturalıysan ve 6 aylık faturan 300 tl ve üzeriyse en üst cihazları bile alabilirsin. bu durum turkcell de yada turk telekomda yok. turkcell in kendi kredi sistemi varYeni bir hat alarak telefon alabilirmiyim ne şartlar gerekiyor