yeni bir hat ile telefon alabilirmiyim

Yeni hatla telefon alabilirmiyim

• Kullanılan toplam oy
    3

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Yeni hat alır almaz alamassınız. Belli şartları var bu şartları hangi operatörden hat almayı düşünüyorsanız o operatörün web sitesini ziyaret ederek cihaz kampanyalarını alım şartlarını okuyarak öğrenebilirsiniz.

maly26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni hat alır almaz alamassınız. Belli şartları var bu şartları hangi operatörden hat almayı düşünüyorsanız o operatörün web sitesini ziyaret ederek cihaz kampanyalarını alım şartlarını okuyarak öğrenebilirsiniz.
Oparatör fark etmez kardeşime karne hediyesi olarak düşünüyordum

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Oparatör fark etmez kardeşime karne hediyesi olarak düşünüyordum
Bende ondan bahsettim, yeni hat alır almaz alamassınız! Genelde düzenli ödenmiş faturalara, belli puanlara cihazlar alabiliyorsunuz ve bu durum belli operatörler tarafından puanlandırılıyor, puanınız yetmediği bir cihazı,da alamıyorsunuz.

maly26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ondan bahsettim, yeni hat alır almaz alamassınız! Genelde düzenli ödenmiş faturalara, belli puanlara cihazlar alabiliyorsunuz ve bu durum belli operatörler tarafından puanlandırılıyor, puanınız yetmediği bir cihazı,da alamıyorsunuz.
Peki ön ödeme yaparak alabilirmiyiz

asyakurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni bir hat alarak telefon alabilirmiyim ne şartlar gerekiyor
Öncelikle hangi oparatör ? Cihaz alabilirsin kkb puanıyla cihaz alabiyorsun ama kkb puanın yuksek se yada vodafone numara tasıma ile karsı oparatörde faturalıysan ve 6 aylık faturan 300 tl ve üzeriyse en üst cihazları bile alabilirsin. bu durum turkcell de yada turk telekomda yok. turkcell in kendi kredi sistemi var

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Teknosa Mağazalarına Gidip Hattınızı Teknosa Mobilden Alırsanız Hocam İng Bank Teknokredi Kullandırıyor Şartları Sağlamanız Durumunda Adınıza Çıkan Kredi Tutarı Kadar Cihaz Alabilirsiniz Teknokrediye İng'nin Kendi Sitesinden Başvurup Ne Kadar Kredi Çıkıp Çıkmadığını Öğrenebilirsiniz.