Yeni bir gençlik müzikal dizisi geliyor: Ada

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
527
Puanları
0
Güney Amerika’nın tüm ülkelerinde izlenme rekoru kıran ‘ISA T.K.M’ dizisinin yerli versiyonu ‘Ada’ çekiliyor.

Dizinin ‘ilk yerli müzikal gençlik dizimiz’ olacağı vurgulanıyor. Bugüne kadar yaklaşık 700 isimsiz oyuncu ve müzisyenle yapılan söyleşilerden sonra bir ekip oluşturulmuş. Yani dizimiz yeni kahramanlar çıkaracak gibi görülüyor.

Gençler, hem oyunculuk hem de enstrümantal yeteneklerini ortaya koyacak. MFÖ’nün Fuat Güner’i de dizi oyunculuğuna adımını atmış olacak böylece.

Peki müzikleri kim yapıyor? Süpervizörlüğünü ve yapımcılığını Tarkan Gözübüyük yapıyor. ‘Pentagram Tarkan’ desem daha doğru olur. Ve ona Mor ve Ötesi’nden Harun da eşlik etmiş. Danışmanlar arasında MFÖ, Ali Kocatepe gibi ustalar da var.

Dizinin jenerik müziği klip olarak çekilecek ve müzik listelerinde yerini alacak. Bu dizi aynı zamanda müzik alanında etkili olacak. Yani dizinin grubunun konserleri olacak. Pek böyle müzikalleri sevmeyiz biz, ama gençlerin ne yapacağı belli olmaz. İzlenme oranından çok, seslendiği kesime verdikleriyle değerlendirmek lazım. Konserler, hediyeler vs. ile azımsanmayacak ticari meta halini alabilir ‘Ada’...

Yapımcı ise Cansu Akbel.

Milliyet
 
Üst