Yeni Baslayacagim Yardim Lutfen! :(

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar herkese merhaba! Daha 1 hafta once tam 5200 ile 650d ile karar kilmistim bugun bi' natilusa gideyim dedim onume 1 secenek daha cikti. Orda bir tane personel sagolsun cok ilgilendi ve bana samsung nx300'u siddetle tavsiye etti. Ben ilk basta pek isinmadim ama elime aldim baktim dslr'daki ayarlarin hepsi de yapilabiliyor sensoru buyuk, hibrid bilmem ne ozelligi var :D, mp gayet iyi amoled ekran ve cok şık bir tasarim. Acikcasi personel de gayrt sicak kanliydi yani simdi burda samsungu kotuleyecek anticiler olacaktir (bilip bilmeden bilen ustadlarima saygim her zaman sonsuzdur) nikon d5200'un de fiyatiyla nerdeyse esitti. Daha yeni baslayacagim fotografciliga. Sizce nasil makine? D5200 yerine onu mu alsam? Hem daha kucuk her yere goturebilirim. Ustelik ekstra lens ile 3d cekim yapabiliyor. Ve fiyati da kampanya ile 2300 lira 18-55mm lens+ 18-250 zoom lens sizce nasil? Zoom lens samsung bayiide 780 liraydi. Sizce bu firsati degerlendireyim yoksa hayir dslr eski buyuk ama daha mi iyidir? Simdiden tesekkurler. Yazim hatalarini maruz gorun teledondan yaziyorum. :( Saygilarimla...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ya ıtınız için teşekkürler fakat nx300 aldım ve çok memnunum. Almayı düşünenler bence daha fazla kafa
yormadan alsınlar. Emin olun nikon 5200d ile aynı netlikte fotograf çekiyor. Samsungdan hiç böyle bir makin beklemezdim doğrusu.