Yeni!! - Angry Birds Seasons Ham'O'Ween 2.0.0 - VİDEO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lordfkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lordfkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Angry Birds çılgınlığı son sürat devam ederken oyunun yeni sürümü kullanıcılara merhaba dedi. İşte yeni sürümün indirme adresi ve eğlenceli videosu;

İlk olarak mobil platformlarda kendisini gösteren ancak daha sonra konsollara ve PC'ye de gelen Angry Birds, farklı versiyonlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Oyunun versiyonlarına bugün bir yenisi daha eklendi. Yeni versiyonda karşımıza çıkan turuncu kuş birkaç kat büyüme yeteneğine sahip. Cadılar Bayramı'na özel olarak geliştirilen oyun, Angry Birds Ham'O'Ween adıyla karşımıza çıkıyor. Oyunun Android versiyonunu;

Link:http://hotfile.com/dl/133040597/1d12769/Angry_Birds_Seasons_v2.0.0.apk.html

[video=youtube;D8f4EnDrNwU]http://www.youtube.com/watch?v=D8f4EnDrNwU&feature=player_embedded#![/video]

chart

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Demosu hoş olmuş indirdim bakıyorum =)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
buradan degılde baska forumdan ındırmıstım gayet akıcı super olmus eh bırahz daha zorlaştırmıslar halıyle yenı bır kuşta eklendı ıyı dusunulmus
reklamsız olması cok ıyı zıra ben galaxy gıo kullanıcısıyım dıgerlerı (reklamlı olanlar) kasma yapıyordu her levelın basında ama bunda reklam yok kasma yok (kasma olayı telefonda 3g vs ag bağları nı devre dısı bıraktıgım ıcın oluıyordu)
bu forumda ılk mesajım bu oldu dıger forumda maxi.. de yani 2 yıldan fazla yazdım
kavga otramı tartısma fandroidçi nokıapaçi muhabbetınden cok sıkıldım
bu forum ınsallah telefon android vb konular aktıftır de artık burada takılırım
:)

lordfkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buradan degılde baska forumdan ındırmıstım gayet akıcı super olmus eh bırahz daha zorlaştırmıslar halıyle yenı bır kuşta eklendı ıyı dusunulmus
reklamsız olması cok ıyı zıra ben galaxy gıo kullanıcısıyım dıgerlerı (reklamlı olanlar) kasma yapıyordu her levelın basında ama bunda reklam yok kasma yok (kasma olayı telefonda 3g vs ag bağları nı devre dısı bıraktıgım ıcın oluıyordu)
bu forumda ılk mesajım bu oldu dıger forumda maxi.. de yani 2 yıldan fazla yazdım
kavga otramı tartısma fandroidçi nokıapaçi muhabbetınden cok sıkıldım
bu forum ınsallah telefon android vb konular aktıftır de artık burada takılırım
:)

hoşgeldin kardeş geldiğin foruma göre daha aktif bir forum değil(android konusunda) orada da yazıyorum hatta büyük ihtimal benim konumdan indirmişsindir ama dediğin gibi yaş ortalamasınında o forumda düşük olması sebebiyle seviyesi düşük muhabbetler dönüyor ama seviyeli güzel bir forumdur sdn inşallah memnun kalırsın =)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Oyunu oynamak istemeyen varsa da videosunu mutlaka izlesin. Çok güldüm :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vieo çok sağlam oyunu da indiriyorum şimdi bakalım nasıl birşey olmuş :)

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
hoşgeldin kardeş geldiğin foruma göre daha aktif bir forum değil(android konusunda) orada da yazıyorum hatta büyük ihtimal benim konumdan indirmişsindir ama dediğin gibi yaş ortalamasınında o forumda düşük olması sebebiyle seviyesi düşük muhabbetler dönüyor ama seviyeli güzel bir forumdur sdn inşallah memnun kalırsın =)
haklısın dostum burdada pek aktıf degil sanırım ama en azından sevıyelı :)