Yeni android oyunum - bağımlısı olmaya hazır olun :)

colobot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimseden cevap yok mu? Beğenen? Beğenmeyen? Önerisi olan? Yabancı forum sitelerinden iyi geri bildirimler alıyorum ancak buradan alamamak üzücü..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben eternity warriors 3 tarzı oyunları seviyorum onlar acayip bağımlılık yapıyor knight oynayan herkes seviyor zaten oyunu birkaç gıcık tarafı var insanı sinir eden sen daha iyisini yaparsan patlama yaparsın bende oynarım mesela genede bakmak isterdim oyuna ancak telefonumu daha bugün yolladım garantiye.

colobot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun baya bağımlılık yapıyor haberiniz olsun :) Yorum, puanlarınızı ve desteğinizi bekliyorum. Oyun içinde liderlik tablosu da var skorlarınızı paylaşabilirsiniz.

Oyunda resimde gördüğünüz gibi çemberler var. Bazılarında engeller de var. Oyun başladığında küçük bir top ilk çemberin içinde dönmeye başlıyor. Ekrana dokunduğunuz anda çemberin dış tarafından dönmeye başlıyor. Eğer top çemberin içindeyken ve bir sonraki çemberle kesişim noktasındayken ekrana dokunursanız top bir sonraki çembere geçer. Engellerden kaçmak için ekrana dokunup topu çemberin diğer kısmına almalısınız.

Oyun resimleri
Jn_UeB-iflys0ep6uyNmY4sLPiGkNvSzadj-D74HyxdNnEg4TbaC6JxZ6eryuP6cc0s=h900-rw

NNO-cnAeXAHTaxQC7pPmBHnmobOIzpTiFQqTtw7ZfJ7AMbN7NVyV7GbwFKK-ktuj1iA=h900-rw

Link:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Playoff.EightGame