cecenhlt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 124
Uzun sürmez, adam ram değiştirmemiş ekran takmış.biraz uzun sürebilir, bekle. eğer 10 dk sonrasında hala açılmazsa, sistemsel bir sorun demektir. ekranla ilgisi yoktur. başka çözüm aramak gerekir.
Ekran kartından mı çıkış alıyorsun anakarttan mı? DP ile mi çıkış alıyorsun HDMI mı? Anakarttan almaya çalışıyorsan ekran kartı çıkışından almayı dene. Birde PSU markan nedir? Kabloyu da biraz oynat belki temassızlık vardır.Arkadaşlar ekranda bişe dönüyor en başta anakartın markası felan gözüküyor ama dönen şey bir türlü bitmiyor ne olmuş olabilir
arkadaşlar kendiliğinden açıldı yemin ederim çok teşekkür ederim çok sağolunUzun sürmez, adam ram değiştirmemiş ekran takmış.
Ekran kartından mı çıkış alıyorsun anakarttan mı? DP ile mi çıkış alıyorsun HDMI mı? Anakarttan almaya çalışıyorsan ekran kartı çıkışından almayı dene. Birde PSU markan nedir?
Güzel zaten bir sorun olmaz ekran konularında. Kablon muhtemelen tam temas etmiyordu.arkadaşlar kendiliğinden açıldı yemin ederim çok teşekkür ederim çok sağolun
ben de biliyorum ram takmadığını. Windows bazen güncelleme alır, ya da ilk kez takılan monitör için çözünürlük ayarlaması yaparken dönen şey uzun süre ekranda kalabilir. onu demek istedim.Uzun sürmez, adam ram değiştirmemiş ekran takmış.
Dostum yeniden açınca açıldı ekranda şey yazdı monitör güncellemeler tamamlanamadı yazdı sonra açıldı geri şey yazdı geri alınıyor değilde ona yakın bişe sonra açıldı güncellemeyi iptal mi etti nerden güncelleyebiliriz tekrar CD si var ama CD rom yokben de biliyorum ram takmadığını. Windows bazen güncelleme alır, ya da ilk kez takılan monitör için çözünürlük ayarlaması yaparken dönen şey uzun süre ekranda kalabilir. onu demek istedim.
Şu anda masaüstüne gelemiyor musunDostum yeniden açınca açıldı ekranda şey yazdı monitör güncellemeler tamamlanamadı yazdı sonra açıldı geri şey yazdı geri alınıyor değilde ona yakın bişe sonra açıldı güncellemeyi iptal mi etti nerden güncelleyebiliriz tekrar CD si var ama CD rom yok
uzun süre ekranda kalmaz, özellikle dediğin üzere 10 dakika gibi bir süre ekranda kalmaz. Yanlış bilgi paylaşımını bırakmanızı tavsiye ediyorum.ben de biliyorum ram takmadığını. Windows bazen güncelleme alır, ya da ilk kez takılan monitör için çözünürlük ayarlaması yaparken dönen şey uzun süre ekranda kalabilir. onu demek istedim.
Farklı bir sorun yaşıyorsan sorunla ilgili bir konu açarsan yardımcı olmaya çalışırız.Dostum yeniden açınca açıldı ekranda şey yazdı monitör güncellemeler tamamlanamadı yazdı sonra açıldı geri şey yazdı geri alınıyor değilde ona yakın bişe sonra açıldı güncellemeyi iptal mi etti nerden güncelleyebiliriz tekrar CD si var ama CD rom yok
Geliyorum ekran felan açılıyor herşey tamam.Sadece güncelleme iptal mi oldu diye dedim.Şu anda masaüstüne gelemiyor musun
Sorun yok çok teşekkür ederm sadece güncelleme iptal oldu felan yazdı ekran geldi Windows felan güncelleme yapmam gerekir mi diye sordum.uzun süre ekranda kalmaz, özellikle dediğin üzere 10 dakika gibi bir süre ekranda kalmaz. Yanlış bilgi paylaşımını bırakmanızı tavsiye ediyorum.
Farklı bir sorun yaşıyorsan sorunla ilgili bir konu açarsan yardımcı olmaya çalışırız.
uzun süre ekranda kalmaz, özellikle dediğin üzere 10 dakika gibi bir süre ekranda kalmaz. Yanlış bilgi paylaşımını bırakmanızı tavsiye ediyorum.
CD ile güncelleme yapamazsın. İnternet üzerinden yapıyor.Dostum yeniden açınca açıldı ekranda şey yazdı monitör güncellemeler tamamlanamadı yazdı sonra açıldı geri şey yazdı geri alınıyor değilde ona yakın bişe sonra açıldı güncellemeyi iptal mi etti nerden güncelleyebiliriz tekrar CD si var ama CD rom yok
sistem ayarlarından güncellemeyi açıp konrtol edersin.Sorun yok çok teşekkür ederm sadece güncelleme iptal oldu felan yazdı ekran geldi Windows felan güncelleme yapmam gerekir mi diye sordum.
Sistem ayarları dediğini bana detaylandırırmısın hiç anlamıyorum Windows 10evet, kalabilir. 2, 3, 5 dakika gibi sürebiliyor. başıma birkaç defa farklı bilgisayarlarda geldiği için yazdım. yanlış yönlendirme yapmıyorum. zaten 10 dakikadan fazla kalırsa sorun büyük demektir.
CD ile güncelleme yapamazsın. İnternet üzerinden yapıyor.
sistem ayarlarından güncellemeyi açıp konrtol edersin.
Sistem ayarları dediğini bana detaylandırırmısın hiç anlamıyorum Windows 10
Sürmez, 20-30 saniyeden fazla sürmez, Hayatım boyunca bilgisayarların içindeyim monitörü taktığımda bilgisayarın tanıması 10 saniyeden fazla tek birkere bile sürmedi. Yanlış bilgiyi savunmaya devam ediyorsun. Başka konularda da görüyorum seni. Konu dışı mesaj yazıyorsunuz. Yapmamanızı öneririm.evet, kalabilir. 2, 3, 5 dakika gibi sürebiliyor. başıma birkaç defa farklı bilgisayarlarda geldiği için yazdım.
ben de 11 yaşından beri bilgisayar başındayım. 35 yaşındayım, olay monitörden kaynaklı demedim zaten. ilk yorumumu okursan "ekranla ilgisi yoktur" dediğimi görmüş olmalıydın. cihazı güncelleme almış, dönen noktaların uzun süre sürmesi ondandı. monitörü taktığı ana denk gelmiş sadece. ve evet, 10 dakikaya kadar dönen noktaları birçok kez gördüm. hatta şu an kullandığım cihazda, PC ilk açılışta masaüstünü görmeden hemen önce siyah ekranda bir - iki dakika bekliyor. SSD diske yüklü sistemim. son güncellemeden sonra böyle oldu.Sürmez, 20-30 saniyeden fazla sürmez, Hayatım boyunca bilgisayarların içindeyim monitörü taktığımda bilgisayarın tanıması 10 saniyeden fazla tek birkere bile sürmedi. Yanlış bilgiyi savunmaya devam ediyorsun. Başka konularda da görüyorum seni. Konu dışı mesaj yazıyorsunuz. Yapmamanızı öneririm.
Tartışma çıkmasına gerek yok. Sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz. Konuyu uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. İyi forumlar.ben de 11 yaşından beri bilgisayar başındayım. 35 yaşındayım, olay monitörden kaynaklı demedim zaten. ilk yorumumu okursan "ekranla ilgisi yoktur" dediğimi görmüş olmalıydın. cihazı güncelleme almış, dönen noktaların uzun süre sürmesi ondandı. monitörü taktığı ana denk gelmiş sadece. ve evet, 10 dakikaya kadar dönen noktaları birçok kez gördüm. hatta şu an kullandığım cihazda, PC ilk açılışta masaüstünü görmeden hemen önce siyah ekranda bir - iki dakika bekliyor. SSD diske yüklü sistemim. son güncellemeden sonra böyle oldu.
hangi konu dışı mesajım var? kodlama üzerine olan konuyu diyorsan, liseyi yazılım okudum ama sonrasında hiç uğraşmadım. aklıma geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. konu dışı olan yanı ne peki?
Tartışma çıkmasına gerek yok. Sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz. Konuyu uzatmaya gerek olmadığını düşünüyorum. İyi forumlar.