Yeni aldıgım disk sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ryu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ryu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sdn üyelerinin önerisi üzerine dün 1.5 tb seagate external 3.5 inç disk aldım (taşınabilir) ama ilk diski bilgisayara bağladıgımda tıııık diye ses veriyor acılıyor ama kopyalama yada herhangı bır seyde sorun yok ama ılk acılısta ve kapanısta tııık sesı vermesı benı suphelendırdı?

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Önerini bul derim :D

Ayrıca çalışıyorsa anormal bir durum da olmayabilir. Kafa çarpma sesi olsa zaten çalışmaz. Belki ilk başta kafa konumlanırken bir ses çıkartıyor olabilir. Emin olmak için servisini ara bir sor.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bencede servise götür için rahat etsin

Miroğlu_80

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bende 1 tb seagate 3.5 harici hdd alacaktım şimdi sen böyle diyince vazgeçtim...

nubahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabi ki normal seagate harici hardiskler genelde 10 dk gibi kullanılmadığında kendilerini uyku moduna alma özellikleri var yani harici hardiskte zaman rolesi var bu da ilk başlangıçta tık sesi yapması gayet doğal bendede aynısı var canavar gibi tık dediğin seste çok abartılı bir ses değil wesselam.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Zaman işlemesi nedeniyle çıkıyordur doğrudur yani :)
Teknik bir arıza olsa kopyalama yapmaz. Aman yine de dikkat sensör üçları çok tehlikeli hızlı hareket çarpma vs dikkat et :) yazık olmasın 1.5TB yani :D