6s mantıksız olur. Biraz daha verip 7 veya ikinci el 8 e yönelmek daha iyi olurMi 9T,iPhone 6s plus
Zayıf mı , şaka yaptığınızı düşünüyorum ?Düşünüyorum fakat Samsung'un güncelleme konusunda zayıf olduğu için vazgeçmemi sağlıyor.
Haklisin bende 6s alicagima redmi note 8 aldim.İphone sevmiyorum android gibi değil yapabileceğin telefon üzerindeki aktiviteler kısıtlı
Aktivite dediğiniz film müzik vs indirmek ise yapılabiliyor biraz daha zahmetli okadar. Tabi bu işler taraf meselesi, bende androide ısınamıyorum artık. Mi9T veya Nova 5T mantıklı olurİphone sevmiyorum android gibi değil yapabileceğin telefon üzerindeki aktiviteler kısıtlı
redmi zaten iyi bir seri değil,önermem.[redmi note 9s şuanki güncel telefonlara göre ram ve hafıza bakımından biraz düşük geliyor bana fiyatına göre
Reis takılma güncellemeye bu kadar. Kalkıpta 4 sene aynı telefonu kullanmıyorsan tabi ki...samsungun güncelleme konusundaki umursamazlığı beni soğutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat konusunda uygun fakat birkaç araştırmalar sonucunda ısınmalar oluyormuş kafamda soru işaretlei bıraktı
Takılma o yüzden güncelleme olayınayani çok telefon değiştirdim bu zamana kadar en fazla 2 sene atması için biraz araştırıyorum
Bence fazla düşünme dolar artıyor ve düşmezse şuan ucuzdan almış olacaksın.a71 modelini düşünüyorum şuanlık tabi yeni telefonlar çıkacağı için karar veremiyorum
Akıllı telefon alacağım fakat kararsız kaldım 2500-3500 arası bütçem var.
Ben 3 hafta önce 3000 liraya s9+ aldım rahatım. Memnun kaldım açıkcası. Tabi ki ikinci el. Bende ikinci el alıcısıyım. Sıfır telefon almamdüşünüyorum fakat fiyatlar artıyor
A71,S10e (ikinci el).Akıllı telefon alacağım fakat kararsız kaldım 2500-3500 arası bütçem var.