• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yeni akıllı telefon alımında öneriler

serdar53

Öğrenci
Akıllı telefon alacağım fakat kararsız kaldım 2500-3500 arası bütçem var.

Düşünüyorum fakat Samsung'un güncelleme konusunda zayıf olduğu için vazgeçmemi sağlıyor.

İkinci ele de bak reis. Teknoloji pahalı diye çoğu kişi temiz kullanıyor. 5000 liralık telefonu 3000 e alırsın?

İphone sevmiyorum android gibi değil yapabileceğin telefon üzerindeki aktiviteler kısıtlı

güncelleme fazla almıyor demek istedim 1-2 güncelleme aldıktan sonra hemen ilişkiyi kesiyor

İphone sevmiyorum android gibi değil yapabileceğin telefon üzerindeki aktiviteler kısıtlı
Aktivite dediğiniz film müzik vs indirmek ise yapılabiliyor biraz daha zahmetli okadar. Tabi bu işler taraf meselesi, bende androide ısınamıyorum artık. Mi9T veya Nova 5T mantıklı olur

eskiden lg almıştım birdaha asla almam oppo ve xiaomi hiç almadığım için tereddütte kalıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi yapmışsınız şuan xiaomi ve diğer telefonlarda zam yapılmış dolar kurundan dolayı

yeni model düşünüyorum nova 5t'de android işletim sistemi olmadığı için düşünmüyorum

ikinci elde pek sıcak gelmiyor bana temiz var piyasada fakat fiyatlar uçmuş nerdeyse sıfır fiyatına satıyorlar

[redmi note 9s şuanki güncel telefonlara göre ram ve hafıza bakımından biraz düşük geliyor bana fiyatına göre

samsungun güncelleme konusundaki umursamazlığı beni soğutuyor.

fiyat konusunda uygun fakat birkaç araştırmalar sonucunda ısınmalar oluyormuş kafamda soru işaretlei bıraktı

samsungun güncelleme konusundaki umursamazlığı beni soğutuyor.

fiyat konusunda uygun fakat birkaç araştırmalar sonucunda ısınmalar oluyormuş kafamda soru işaretlei bıraktı
Reis takılma güncellemeye bu kadar. Kalkıpta 4 sene aynı telefonu kullanmıyorsan tabi ki...

yani çok telefon değiştirdim bu zamana kadar en fazla 2 sene atması için biraz araştırıyorum

a71 modelini düşünüyorum şuanlık tabi yeni telefonlar çıkacağı için karar veremiyorum

düşünüyorum fakat fiyatlar artıyor

illaki düşecektir ben nezaman telefon alırsam hemen fiyatlar düşmeye başlıyor

3,000 liraya iyi aldınız dediğiniz fiyatlarda bualamdım açıkcası garanti süresi az olan telefon almak istemiyorum