30 Kasım 2013 #31 G goodolddays Dekan Katılım 30 Ağustos 2010 Mesajlar 6,907 Reaksiyon puanı 202 Puanları 243 Evde torik var ama nasıl pişireceğiz ki bunu?
30 Kasım 2013 #32 ErwinSmith Rektör Emektar Katılım 12 Mayıs 2013 Mesajlar 11,558 Reaksiyon puanı 344 Puanları 263 Hamsi misir unu ile kizartilmis , palamut firinda yuvarlak kesilmis , ton baligi sandviç , istavrit kizartilmis baska da pek yemem
Hamsi misir unu ile kizartilmis , palamut firinda yuvarlak kesilmis , ton baligi sandviç , istavrit kizartilmis baska da pek yemem
30 Kasım 2013 #33 Milton Sirotta Profesör Katılım 16 Ekim 2012 Mesajlar 2,015 Reaksiyon puanı 4 Puanları 218 Hamsi, palamut, alabalık. En çok tükettiğim hamsi; en çok sevdiğim mısır unlu palamut.
30 Kasım 2013 #34 G goodolddays Dekan Katılım 30 Ağustos 2010 Mesajlar 6,907 Reaksiyon puanı 202 Puanları 243 bt38 dedi ki: Evde torik var ama nasıl pişireceğiz ki bunu? Genişletmek için tıkla ... Altına soğan serip üstüne limon-soğan baharatla fırına sürünce çok güzel oldu. Sanırım bu aralar bol çıkıyo, fiyatı baya uygun. Alınıp buzluğa atılabilir
bt38 dedi ki: Evde torik var ama nasıl pişireceğiz ki bunu? Genişletmek için tıkla ... Altına soğan serip üstüne limon-soğan baharatla fırına sürünce çok güzel oldu. Sanırım bu aralar bol çıkıyo, fiyatı baya uygun. Alınıp buzluğa atılabilir
30 Kasım 2013 #35 SmH51 Profesör Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 1,259 Reaksiyon puanı 61 Puanları 228 Haşlama veya kızartma hamsi, fırında uskumru palamut levrek
2 Aralık 2013 #36 S Selenaras Öğrenci Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Hamsi ( buğlama ) Alabalik ( ızgara ) Çünkü beyin gelişimi için gerekli olan beyaz etin bu yöntemle pişirilerek yenilmesi sağlığımız için en uygunudur.
Hamsi ( buğlama ) Alabalik ( ızgara ) Çünkü beyin gelişimi için gerekli olan beyaz etin bu yöntemle pişirilerek yenilmesi sağlığımız için en uygunudur.
2 Aralık 2013 #37 antimatter Profesör Katılım 4 Mart 2009 Mesajlar 1,024 Reaksiyon puanı 14 Puanları 0 bende sıralama şı şekide ; tavada barbun / mercan / mırmır / lidaki / karagöz / ızgarada levrek / çipura ve fırında enginar limon soslu somon...
bende sıralama şı şekide ; tavada barbun / mercan / mırmır / lidaki / karagöz / ızgarada levrek / çipura ve fırında enginar limon soslu somon...