N E F E R U N
Öğrenci
Ben 1.83 boy 65 kilo 21 yaşında birisiyim ne yapsam kilo alamıyorum toz aldım olmadı vücut geliştirdim olmadı diyet yaptım olmadı ne yapsam 65 kilonun üstüne çıkamıyorum artık bıktım bu durumdan nasıl kurtulurum ?
Diyetisyen tavsiyesi aldın mı?Ben 1.83 boy 65 kilo 21 yaşında birisiyim ne yapsam kilo alamıyorum toz aldım olmadı vücut geliştirdim olmadı diyet yaptım olmadı ne yapsam 65 kilonun üstüne çıkamıyorum artık bıktım bu durumdan nasıl kurtulurum ?
benim bir tanıdığımda da öyle 15 yaşında 43 kilo 168 cm o kadarda dert etmene gerek yok ama spora devam etBen 1.83 boy 65 kilo 21 yaşında birisiyim ne yapsam kilo alamıyorum toz aldım olmadı vücut geliştirdim olmadı diyet yaptım olmadı ne yapsam 65 kilonun üstüne çıkamıyorum artık bıktım bu durumdan nasıl kurtulurum ?
Yok deveHergün 1 su bardağı %100 doğal zeytin yağı içersen kilo alırsın.Kısa sürede net sonuç.A’sı B’si C’si yok söylediğim yöntemin , direk şişersin.KESİN SONUÇ !
Siz en iyisi bir diyetisyen ile konuşun.Ben 1.83 boy 65 kilo 21 yaşında birisiyim ne yapsam kilo alamıyorum toz aldım olmadı vücut geliştirdim olmadı diyet yaptım olmadı ne yapsam 65 kilonun üstüne çıkamıyorum artık bıktım bu durumdan nasıl kurtulurum ?
Sağlık açısından zararlı olmazmi sen denedinmiHergün 1 su bardağı %100 doğal zeytin yağı içersen kilo alırsın.Kısa sürede net sonuç.A’sı B’si C’si yok söylediğim yöntemin , direk şişersin.KESİN SONUÇ !
Ben denemiştim de kokudan içilmiyor o yüzden yemeklere döküyodum bu sefer daha beter kokuyoduHergün 1 su bardağı %100 doğal zeytin yağı içersen kilo alırsın.Kısa sürede net sonuç.A’sı B’si C’si yok söylediğim yöntemin , direk şişersin.KESİN SONUÇ !
Yok almadım onada gidicemDiyetisyen tavsiyesi aldın mı?
İç babam iç sen dr.uğur burda.Sağlık açısından zararlı olmazmi sen denedinmi
Elimden geldiğı kadar sağlıklı beslenmeye gayret ediyorumHer gün en az 1 su bardağı pirinç haşla ye eminim kısa zamanda etkisini göreceksin ve acı tüket iştah açar ama kilo alacağım diye fastfood tarzı şeylere asılma Allah korusun obez olursun...
Ah senin yerinde olcakdım neler neler yerdim durmadan ? Bu arada insan yiyince alıyor. Senin gibi olan arkadaşlarım vardı aynı senin gibi düşünüyorlardı sonra benimle birlikte yemek yiyince az yediklerini yanlış olduklarını gördüler. Sağlıksız ama hızlı yemek de aldırır. Bide sağlıklı almak istiyorsan vücudunun günlük alması gerken kaloriyi hesaplayıp ve bunun yanında günlük yediklerini de hesaplayarak o kalorinin bin kalori üstünde sağlıklı şeyler yersen ortalama ayda 5 kilo fln alırsın.Ben 1.83 boy 65 kilo 21 yaşında birisiyim ne yapsam kilo alamıyorum toz aldım olmadı vücut geliştirdim olmadı diyet yaptım olmadı ne yapsam 65 kilonun üstüne çıkamıyorum artık bıktım bu durumdan nasıl kurtulurum ?
Bütçem oldukça yemeye çalışcamAh senin yerinde olcakdım neler neler yerdim durmadan ? Bu arada insan yiyince alıyor. Senin gibi olan arkadaşlarım vardı aynı senin gibi düşünüyorlardı sonra benimle birlikte yemek yiyince az yediklerini yanlış olduklarını gördüler. Sağlıksız ama hızlı yemek de aldırır. Bide sağlıklı almak istiyorsan vücudunun günlük alması gerken kaloriyi hesaplayıp ve bunun yanında günlük yediklerini de hesaplayarak o kalorinin bin kalori üstünde sağlıklı şeyler yersen ortalama ayda 5 kilo fln alırsın.?
Bütçe azalırsa da makarnaya, patatese(haşlanmış) aban sonuçta sağlıksız şeyler değiller ama bütçe buldukça çeşitlendir.Bütçem oldukça yemeye çalışcam![]()