trefsane2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
16 yaşımdayım 10.sınıfa geçtim ve şuan yaz yani okullar kapalı bir yerde iş bulup çalışmak istiyorum sizce nerede çalışabilirim?
Bir eczaneciyle konuşun. Ve günlük 20 - 50tl arası bi fiyata anlaşın. Şimdi pandemide olduğu için çok fazla parada veremiyorlar.16 yaşımdayım 10.sınıfa geçtim ve şuan yaz yani okullar kapalı bir yerde iş bulup çalışmak istiyorum sizce nerede çalışabilirim?
Eczane ye göndermiyorlar beni başka bir yer önerirmisiniz?Bir eczaneciyle konuşun. Ve günlük 20 - 50tl arası bi fiyata anlaşın. Şimdi pandemide olduğu için çok fazla parada veremiyorlar.
tekstile gömdermiyorlar beni maalesef tekstil yerine bildiğiniz başka iş var mı?Lokanta ya da tekstil
Kaportacı vs arabayla ilgilenen biryer de olur
Kafede garsonluk yapabilirsin.16 yaşımdayım 10.sınıfa geçtim ve şuan yaz yani okullar kapalı bir yerde iş bulup çalışmak istiyorum sizce nerede çalışabilirim?
Dediğim diğer iki iş?Eczane ye göndermiyorlar beni başka bir yer önerirmisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tekstile gömdermiyorlar beni maalesef tekstil yerine bildiğiniz başka iş var mı?
OlabilirKafede garsonluk yapabilirsin.
Berber de çıraklık yaparmıyım bilmiyorum ama bakkal da çıraklık olabilirDediğim diğer iki iş?
Onlar da olmasa berberde bakkalda fln çıraklık
Olur ya önce sac kesimini izletir sanaOlabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Berber de çıraklık yaparmıyım bilmiyorum ama bakkal da çıraklık olabilir