Yazın Çalışmak

RemusLupin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Merhabalar . Ben 14 yaşındayım bu yaz bilgisayarımı upgrade etmek için çalışmayı düşünüyordum . 3 ay boyunca çalışsam ne kadar kazanabilirim ? Veya hangi işi tavsiye edersiniz iyi para kazanmak için ?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Alacağınız ücret bulduğunuz işe bağlıdır. Şuan onun hesaplamasını yapmanız için ilk öncelikle bir işe sahip olmanız gerekir.

Bu yaşta çalışabileceğiniz ne gibi dallar olabilir ki? Yasal olarak yapılacak bir iş mevcut mu?

RemusLupin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Alacağınız ücret bulduğunuz işe bağlıdır. Şuan onun hesaplamasını yapmanız için ilk öncelikle bir işe sahip olmanız gerekir.

Bu yaşta çalışabileceğiniz ne gibi dallar olabilir ki? Yasal olarak yapılacak bir iş mevcut mu?
Bilmiyorum hiç araştırmadım babamın tanıdığı falan varsa bir işe gireceğim .

ahmet10a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Liseye gidiyorsun muhtemelen ya da gidiceksen eğer bursluluk sınavına gir almaya başladığın zaman aylık 300 tl kazanırsın bir süre sonrada istediğin kadar biriktirince o parayı kenara atarsın bence çalışmaktan daha iyi bir seçenek

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Liseye gidiyorsun muhtemelen ya da gidiceksen eğer bursluluk sınavına gir almaya başladığın zaman aylık 300 tl kazanırsın bir süre sonrada istediğin kadar biriktirince o parayı kenara atarsın bence çalışmaktan daha iyi bir seçenek
Bursluluğa herkes giremiyor. Ailenin gelir durumuna göre girebiliyorsun. Akrabalarımdan öyle duymuştum.

ahmet10a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bursluluğa herkes giremiyor. Ailenin gelir durumuna göre girebiliyorsun. Akrabalarımdan öyle duymuştum.
Dediğin doğru evet ama gelir durumu iyiyse zaten hiç gerek yok çalışmasına bu yaşta kendini heba etmesin benim ki sadece bir seçenek

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Dediğin doğru evet ama gelir durumu iyiyse zaten hiç gerek yok çalışmasına bu yaşta kendini heba etmesin benim ki sadece bir seçenek
Bazı aileler çocuklarına bu tür şeyler almasına izin vermiyor. Yani iyi diye ailesi izin vermeyede bilirler.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,910
16 yaşın altında yasal olarak çalıştıramazlar.

RemusLupin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
Aslında sadece gelir durumuyla alakalı değil çok şükür durumumuz kötü değil o yüzden sadece amacım para kazanmak değil . Ben kendi istediğim şeyleri aileme yük olmadan almak istiyorum ve az da olsa iş deneyimim olsun istiyorum .