Eratosthenes
Profesör
Evet bu soruyu kendime sordum "Benim yazılıya çalışmam gerek neden forumda takılıyorum ?" tam üç saattir çalışmayı erteliyorum şimdi saat 18 e erteledim bakalım en sonunda ne olacak
Bu konunun aynısından olduğuna yemin ederim.Evet bu soruyu kendime sordum "Benim yazılıya çalışmam gerek neden forumda takılıyorum ?" tam üç saattir çalışmayı erteliyorum şimdi saat 18 e erteledim bakalım en sonunda ne olacak
senin isminin altında bal yiyin yazıyor onu nasıl yaptınBu konunun aynısından olduğuna yemin ederim.
O zaman yeniden açmak zahmetli olabilir.Forumdaki hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.
Profil ayarlarından özel başlık kısmını değiştirerek yapabilirsin.senin isminin altında bal yiyin yazıyor onu nasıl yaptın
onu yapmak yerine direk pc yi kapatıp ders çalışabilirim fakat yapamıyorum sdn forum bana bağımlılık yapr-tıForumdaki hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.
Zahmetli olacağı için vazgeçebilir. Bu da onun yararına olurO zaman yeniden açmak zahmetli olabilir.
O zaman sen kendin çalışmak istemiyorsun.onu yapmak yerine direk pc yi kapatıp ders çalışabilirim fakat yapamıyorum sdn forum bana bağımlılık yapr-tı
EyvallahO zaman yeniden açmak zahmetli olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Profil ayarlarından özel başlık kısmını değiştirerek yapabilirsin.
zaten pubg lite kaldırılıyormuş ona da sinirim bozulduBende Valorant'ı silmek istiyorum ama olmuyor. Yapmak istemiyorum.
aynen öyle hiç çalışmak istemiyorumZahmetli olacağı için vazgeçebilir. Bu da onun yararına olur
O zaman sen kendin çalışmak istemiyorsun.
böyle birşey olacağını tahmin ederek yazmıştım yöneticiler görmese bariBanlayalım arkadaşı .d
@Creative abi yayından zaman kalırsa ilgilenir misin?böyle birşey olacağını tahmin ederek yazmıştım yöneticiler görmese bari
evet bir karar aldım
pc yi kapatıp yazılıya çalışacağım
hadi Allaha emanet olun
Sanki kanalının adında çay geçen bir Youtube kanalını anımsattı bu yazı bana...Bizim köyde de bi' çocuk bunu yapmıştı... Banladılar çocuğu. ?
İstersen sabahları(5.45 gibi saatlerden bahsediyorum.) erkenden kalkıp o zamanlarda derslerine odaklanabilirsin. Akşam saatlerini de kendine ayırırsın. Çalışman senin yararına olur.Evet bu soruyu kendime sordum "Benim yazılıya çalışmam gerek neden forumda takılıyorum ?" tam üç saattir çalışmayı erteliyorum şimdi saat 18 e erteledim bakalım en sonunda ne olacak
Yayından zaman kalırsa derken?@Creative abi yayından zaman kalırsa ilgilenir misin?![]()
Zaten sabahları 6.30 da kalkıp çalışyorum ama bugün çalışamadımSanki kanalının adında çay geçen bir Youtube kanalını anımsattı bu yazı bana...
İstersen sabahları(5.45 gibi saatlerden bahsediyorum.) erkenden kalkıp o zamanlarda derslerine odaklanabilirsin. Akşam saatlerini de kendine ayırırsın. Çalışman senin yararına olur.
Sınava çalışmadığın için ban! FalanBizim köyde de bi' çocuk bunu yapmıştı... Banladılar çocuğu. ?
Ben kendime normalde 2 Nisan'a kadar banlattırmıştım ama sınavlar ertelenince geri geldim.Evet bu soruyu kendime sordum "Benim yazılıya çalışmam gerek neden forumda takılıyorum ?" tam üç saattir çalışmayı erteliyorum şimdi saat 18 e erteledim bakalım en sonunda ne olacak
O çocuk kim?Yayından zaman kalırsa derken?![]()
Okumadan mesleğin olmazki hele Türkiye'deOkumakta para yok boşver![]()
Korkunç sayıda işsiz üniversite mezunu var. Okusan da nadir meslekler dışında güzel paralar kazanmak zor.Okumadan mesleğin olmazki hele Türkiye'de