Yazılımlar Sistemden Kalkmıyor mu?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Bazı programları sisteminizden silmekte zorlanıyorsanız size ücretsiz bir çözümümüz var. Revo Uninstaller'ı adım adım izleyerek öğrenin.

Revo Uninstaller, Windows'un Program Ekle / Kaldır aracından çok daha performanslı ve pratik bir çözüm sunuyor. Ücretsiz olan yazılımı kurması ve kullanması da oldukça kolay. Hatta kurulumdan sonra sizi şaşırtan bazı kısa yollar da mevcut. Mesela bir hedef simgesini kaldırmak istediğiniz yazılımın kısayolunun üzerine nişanlayıp bıraktığınızda Uninstall / Program Kaldırma işlemi de gerçekleşmeye başlıyor. Yazılımın diğer pratik araçları da görülmeye değer.

İzleyin, Öğrenin!
Aşağıdaki resme tıklayarak, yazılımın kurulumunu ve kullanımını adım adım izleyebilirsiniz.

:: Revo Uninstaller'ı indirmek için buraya tıklayın.

Bilgi için: Revo Uninstaller
Yazan: Hakkı Alkan
SDN – http://shiftdelete.net

vlk4n

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu programı kullanmadım ama bilgisayarı tamamen temizleyen en iyi performas haline getiren bir program var system mechanic pro diye süper işi her şeyi yapıyor

eğer editor arkdaşşlar izin verirse kullanımı hakkında video yada resimli anlatım yapabilrim

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
vlk4n dedi ki:
Bu programı kullanmadım ama bilgisayarı tamamen temizleyen en iyi performas haline getiren bir program var system mechanic pro diye süper işi her şeyi yapıyor

eğer ediyor arkdaşşlar izin verirse kullanımı hakkında video yada resimli anlatım yapabilrim

Neden olmasın. :) Hele gel seninle özel görüşelim. ;)