Fantoma
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 27
ben sdn2yi tesadüfen keşfettim. hemen ısındım. çok güzel bir site ve forumu da oldukça iyi.
"oldukça da büyüdük, çok ziyaretçimiz var" gibi haklı övünceleri de var.
yine de ben bir şey önermek istiyorum.
örneğin bunca çok ziyaretçiden ki, aralarında mutlaka programa hevesli olanlar da bulunacaktır, Türk girişimciliğine katkı olabilecek yani tamamı Türkçe ve bize ait yazılım ve programların geliştirilmesine destek ve katkı sağlayabilirler.
bu destek ve katkı maddi anlamda olmak zorunda değil.
örneğin bize ait ve tüm tarayıcıları gölgede bırakan yani diğer tarayıcılardan kopyalanmamış yani onların motorlarını kullanmayan bir tarayıcı görmek isterdim.
internette değil bireysel olarak oynanan bazı oyunlar örneğin 51, ohel gibi kart oyunları neden yapılmasın? onlarda solitaire, freecell gibi oyunları varsa bunlar neden olmasın?
king, okey, pişti, batak pis7 var ama 51, ohel yok. neden yok?
bu tür çalışmalara sdn maddi olmasa da bir şekilde destek olamaz mı?
bu ve buna benzer bir çok teşvik sanırım sitenin daha da sağlam bir yer edinmesine dayanak olacaktır.![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
sevgiler
"oldukça da büyüdük, çok ziyaretçimiz var" gibi haklı övünceleri de var.
yine de ben bir şey önermek istiyorum.
örneğin bunca çok ziyaretçiden ki, aralarında mutlaka programa hevesli olanlar da bulunacaktır, Türk girişimciliğine katkı olabilecek yani tamamı Türkçe ve bize ait yazılım ve programların geliştirilmesine destek ve katkı sağlayabilirler.
bu destek ve katkı maddi anlamda olmak zorunda değil.
örneğin bize ait ve tüm tarayıcıları gölgede bırakan yani diğer tarayıcılardan kopyalanmamış yani onların motorlarını kullanmayan bir tarayıcı görmek isterdim.
internette değil bireysel olarak oynanan bazı oyunlar örneğin 51, ohel gibi kart oyunları neden yapılmasın? onlarda solitaire, freecell gibi oyunları varsa bunlar neden olmasın?
king, okey, pişti, batak pis7 var ama 51, ohel yok. neden yok?
bu tür çalışmalara sdn maddi olmasa da bir şekilde destek olamaz mı?
bu ve buna benzer bir çok teşvik sanırım sitenin daha da sağlam bir yer edinmesine dayanak olacaktır.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
sevgiler