yazılım mühendisi nasıl olunur

enesakdeniz0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8. sınıf öğrencisiyim bu zamana kadar hiç çalışmadan takdir aldım ama bu sene öyle olmuyor tabiki ben bu bilgisayar işlerini çok iyi anlıyorum şu an HTML CSS ve JavaScript öğreniyorum muhtemelen meslek lisesine gidip bilişim bölümünü seçicem orda birşey öğrenemiyeceğimi biliyorum ama kendimi okul dışı çalışıp geliştirebilceğime inanıyorum liseden mezun olduğumda üniversite sınavında sadece yeteneğe göre mi alıyorlar yoksa diğer konular oluyormu yani kısacası üniversiteye geçiş mantığı nasıl yazılımda süper olsam bile diğer dersler önemlimi bursluluk sınavları fln oluyormuş yeteneğe göre ben hiçbir şey anlamadım herkes başka bir şey söylüyor lütfen yardım edin.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
8. sınıf öğrencisiyim bu zamana kadar hiç çalışmadan takdir aldım ama bu sene öyle olmuyor tabiki ben bu bilgisayar işlerini çok iyi anlıyorum şu an HTML CSS ve JavaScript öğreniyorum muhtemelen meslek lisesine gidip bilişim bölümünü seçicem orda birşey öğrenemiyeceğimi biliyorum ama kendimi okul dışı çalışıp geliştirebilceğime inanıyorum liseden mezun olduğumda üniversite sınavında sadece yeteneğe göre mi alıyorlar yoksa diğer konular oluyormu yani kısacası üniversiteye geçiş mantığı nasıl yazılımda süper olsam bile diğer dersler önemlimi bursluluk sınavları fln oluyormuş yeteneğe göre ben hiçbir şey anlamadım herkes başka bir şey söylüyor lütfen yardım edin.
İyi bir üniversite için Tyt Yks sınavlarında başarı göstermen lazım.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Mühendislik istiyorsan anadolu düz liseye git meslek uygun olmaz.

Furkan0223

Asistan
Reaksiyon puanı
153
Kendini geliştirmen güzel fakat önce kendine bölüm sonra o bölüme çalışman sonra bitirmen lazım sonra İnternet piyasasını kontrol etmen lazım ondan sonra kendine iş imkanın olur şunu da söyleyeyim İnternet ortamında sınır yok yani üniversite bitir yüksek lisans yap sonra doktora ama ötesi bu kadar İnternete sınır yok öğrenmenin sınırı yok kendini ne kadar geliştirirsen o kadar para alırsın bu kadar