Başlığınızı sade bir şekilde dile getirmeniz daha sağlıklı olur !.Telefonum HtC ONE m8 , Htc yazılım güncellemesi yapamıyorum.güncelle deyince "denetleniyor"diyor ve öylece kalıyor.2 saat bekledim olmadı.sürümüm şu an 4.4.4 ve yeni sürüm 6.0 olmuş Nasıl yükseltecem ??
İnternetten yazılım indirip atmayı deneTelefonum HtC ONE m8 , Htc yazılım güncellemesi yapamıyorum.güncelle deyince "denetleniyor"diyor ve öylece kalıyor.2 saat bekledim olmadı.sürümüm şu an 4.4.4 ve yeni sürüm 6.0 olmuş Nasıl yükseltecem ??
OTA olarak yükleyin, dijital olarak HTC Server'lerini kapamış olabilir M8'e.![]()
Update HTC One M8 to Android 6.0 Official Marshmallow OTA
Download Official OTA for HTC One M8, follow the stepwise guide here to Update HTC One M8 to Android 6.0 Official Marshmallow OTA [Google Play Edition]www.softstech.net
Acaba cihaz replika olabilir mi ?Telefonum HtC ONE m8 , Htc yazılım güncellemesi yapamıyorum.güncelle deyince "denetleniyor"diyor ve öylece kalıyor.2 saat bekledim olmadı.sürümüm şu an 4.4.4 ve yeni sürüm 6.0 olmuş Nasıl yükseltecem ??
nerden aldığına göre değişir. ama replika olsaydı hiç dayanmazdı muhtemelen + android farklı bir rom olurduAcaba cihaz replika olabilir mi ?