Yazı editörü görünmüyor

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Aynı sorunlar yine hortladı (firefox ve chrome'da denedim) :(

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu sorun sadece bende mi var?

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de yaı editörü görünmüyor. (Firefox kullanıyorum)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İyi, en azından yalnız değilmişim :) Full WYSIWYG Editörü kayboldu, yandaki yeni mesajlar kenar çubuğu kapanmıyor (kapatma okuna basınca sadece sayfa yenileniyor), üstteki menü paneli (yararlı linkler, mesajlarım vs.) üzerine gelindiğinde kendiliğinden açılıyor ve aşağı açılan menü üzerine gelmek isteyince çerçeve hemen kayboluyor.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İyi, en azından yalnız değilmişim :) Full WYSIWYG Editörü kayboldu, yandaki yeni mesajlar kenar çubuğu kapanmıyor (kapatma okuna basınca sadece sayfa yenileniyor), üstteki menü paneli (yararlı linkler, mesajlarım vs.) üzerine gelindiğinde kendiliğinden açılıyor ve aşağı açılan menü üzerine gelmek isteyince çerçeve hemen kayboluyor.
Aynı sorun tekrar ortaya çıktı. Çerezleri de sildim ama değşen birşey yok.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bende de vardi düzeldi suan problem yok

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Evet şuan bende de düzeldi. Ara sıra gelip gidiyor demekki :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Arkadaşlar yoğun saatlerimizde muhtemelen editörle ilgili dosyaları indirmenizle ilgili ufak problemler yaşadınız, ancak şu sıralar yoğun değiliz ve editör ben de düzgün gözüküyor. :) Yine de sisteminiz cache'lediği için hala göremeyenler olabilir, bunun için sayfarınızı ctrl+f5 ile yenilemeniz yeterli olacaktır diye umuyorum. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar yoğun saatlerimizde muhtemelen editörle ilgili dosyaları indirmenizle ilgili ufak problemler yaşadınız, ancak şu sıralar yoğun değiliz ve editör ben de düzgün gözüküyor. :) Yine de sisteminiz cache'lediği için hala göremeyenler olabilir, bunun için sayfarınızı ctrl+f5 ile yenilemeniz yeterli olacaktır diye umuyorum. :)

Ömer neden şu ctrl + F5'i daha önce söylemedin :D
Moderasyon yarım kaldı, onca şey yaptım düzelmedi bunu yapınca geldi :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ömer neden şu ctrl + F5'i daha önce söylemedin :D
Moderasyon yarım kaldı, onca şey yaptım düzelmedi bunu yapınca geldi :D

Aklında bulunsun abi :D chrome kullanıyorsan ctrl + r 'de aynı işi görüyor, javascript ve css dosyalarını cache'den değilde baştan çek demek oluyor. :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sorun olduğu sırada diğer tarayıcılarda da denedim ama sadece firefox'da bu sorun vardı. Çerezleri silip bilgisayarı yeniden başlatmıştım ama düzelmemişti.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION]

Eyvallah, sonunda hersey normale döndü :)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION], gündem Türkiye de mesaj yazdım ama düzelt bölümü kapalı,15 dk olayı neden yok orada ?

Acar İstanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende WYSIWYG 9.3 kurulu, site yapmak için programı açıyorum, biraz çalıştıktan sonra editör komple gri oluyor ve hiç bir şey yapamıyorsun, yaptığın tüm çalışmalarda gidiyor. bu durumla aynı sıkıntıyı yaşayan ve bir çözüm bulan varmı? 3-4 sefer programı silip tekrar kurdumsada nafile.. aynı hatayı veriyor