iPhoneDostu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Lte ye geçtik ama yazma şekilleri operatörler arasında fark ediyor siz nasıl seviyorsunuz
Bende 4.5G yazıyor note 5
TurkcellHangi operatörü kullanıyorsunuz?
Turkcell
Ben LTE yazmasından çok memnunum umarım değiştirmezler
Lte ye geçtik ama yazma şekilleri operatörler arasında fark ediyor siz nasıl seviyorsunuz
Ne yazdığına takılmayın ya ve yazı stili ile ilgili değil. Teknoloji sitesine üyesiniz çoğu şeyden haberiniz yok. Samsung Android 6.0 güncellemesi ile düzeltti. Operatör farketmşyor. 4G+ üstü bağlantılar 4.5G olarak yazacak.Operatöre göre değil telefona göre değişiyor yazı sitili ıPhone kullanıcısı Turkcelliler LTE yazıyor diyor.Samsung kullanıcısı Turkcelliler 4,5G yazıyor diyor demekki operatörle değil telefonla ilgili.
Galiba anlatamadım. Gerçekte olan yazması gerekenler; 4G, 4G+, LTE ve LTE-A'dır. 4.5G bize özel olarak istendi. Bunuda ilk yapan firmalardan biri Android 6 güncellemesi ile Samsung'tur. Özel isteğin bulunuyorsa cihaz firman ile görüş.Ne demek ne yazdiginin bi onemi yok. Hepimiz farkindayiz neyin ne oldugunum. Teknoloji sitesinde olabiliriz ama gorselligide.dusunerek yorum yapamazmiyiz yani. Herkesin telefonunda bambaska seyler yaziyor. Bi denge olmaliydi bence
Renkli yazı ve büyük punto kullanmak serbest değil, haber vereyim dedim.O zaman bu operatörle ilgili değil bazı Turkcell kullanıcıları LTE yazıyor diyor bazı Turkcell kullanıcıları 4,5G yazıyor diyor demekki telşefonla alakalı bir durum söz konusu.
Sizin verdiğniz bilgilerin farkındayım tabiki ancak benimde demek istediğim ülkemizde her telefonda farklı şeyler yazana kadar ortak bir ibarenin bulunması dah hoş olurdu. Sonuçta hepimiz telefonumuzun modemlerinin desteledği kadar bu servisten faydalanabileceğiz.Galiba anlatamadım. Gerçekte olan yazması gerekenler; 4G, 4G+, LTE ve LTE-A'dır. 4.5G bize özel olarak istendi. Bunuda ilk yapan firmalardan biri Android 6 güncellemesi ile Samsung'tur. Özel isteğin bulunuyorsa cihaz firman ile görüş.![]()