Yazar Olmak İsteyen?

ashilkral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,
3 kafadar bir web sitesi kurduk. Burada ilgi alanlarımızla ilgili yazılar yazıyoruz.
Asıl amacının içerik blogu olmasının yanında ziyaretçi çekebilmek için oyun, teknoloji, bilim,
sağlık gibi güncel haberler paylaşabilecek ekip arkadaşlarına ihtiyacımız var.
Bunun yanı sıra edebiyatla ilgilenen, şiir yazan, hikaye, roman, deneme yazan ve
daha çok kitleye ulaştırmak isteyenler varsa da kabulümüzdür. Sitemizde henüz hiçbir şekilde reklam yok.
Ziyaretçi trafiğimiz düzene girdiğinde kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde birkaç reklam eklenecektir.
Siteden henüz gelirimiz olmadığı için bizler de yazarlarımıza ücret teklif edemiyoruz.
Eğer bizimle olup siteyi büyütmek isteyen arkadaşlar varsa İletişim - Team Hoody
sayfasından bize hangi kategorilerde yazabileceğinizi, günlük girebileceğiniz yazı miktarını belirterek
yazar olmaya hak kazanabilirsiniz.

Reklam gelirleri sağlandığında istatistiklere bakılarak siteye gelen toplam hitin % kaçı size aitse toplam gelirin de o kadar % si sizindir.

- Team Hoody Ekibi
- Anasayfa - Team Hoody

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Naçizane bi öneri:

Öncelikle kendiniz siteye sürekli içerik girerek sitenin canlılığını sağlamalısınız.

Tasarım olarak da eğer blog üzerinden devam edecekseniz siteyi açtığımızda bloğun daha rahat görülecek bi yere konumlanmasını sağlamalısınız. Yani sitenize tıkladığım anda dönüp duran iki tane resim görmektense son yazıları görmeyi tercih ederim.

Başarılar dilerim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sitenizi takibe aldım, kategori konusuna karar verdiğimde size ulaşacağım..

Ben_ghreem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sitenizin kategorilerini inceledim, Mobil kategorisinde haber/makale yazabilirim. Bir kaç sorum var. Herhangi bir yaş, eğitim seviyesi, site tasarımı, proglamlama bilgisi vb. kriteriniz var mı? Yoksa iletişime geçebiliriz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Son zamanlarda bu tarz bir is de arar oldum ama maalesef çok bir gelir vaadetmiyorlar, hele birisi yazi basina 1 tl veriyordu :D
Gene de iyi çalışmalar umarım başarılı olursun