Yaz Tatilinde Gece Oyun Oynama Tüyoları Lazım

Mustaafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şimdi yaz geldi zaten okullar tatil oldu bende gecen yaz gibi butun yazı pc basında oyun oynayarak gecirmek istiyorum fakat babam bu yaz gunluk 2 saat oynamam gerketini soyledi kural koymadı iste bu senin serefine kalmıs buyudun artık sadece ne yapman gerektini soyluyorum ister yap ister yapma dedi ben kısıtlanmayı sevmem ve bilgisayaar oynamak benim yapmayı en cok sevdigim sey ama bana kızıyo gibi birazda ne yapabilrim nasıl ikna ederim yani uymassam yuzume bakmaz yani o kadar konustu ama bliemiyorum

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Oyun oynamak seni sadece eğlendirir baban seni düşünüyor. Biraz kendini derslerine ver ilerde meslek sahibi olmak istiyorsan bu gerekli. Ha ben ticarete atılacam okumak istemiyorum diyorsan o ayrı yada askere gidecem ordan uzman çavuş olurum filan kafasındaysan bilemem. Kendini biraz bilgisayardan uzak tut alışmaya çalış biraz daha derslere yoksa bir gün pc siz kalırsan zor olur senin için. Babanı dinle derim

Mustaafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bizim burda fazla diyebileceğimiz bişey yok babamını tanıyan sizsiniz biz nasıl biri olduğunu bilemeyiz onun için kendiniz birşeyler bulmanız daha mantıklı.
işte napacamı bilemiyorum o yuzden fikir almak icin yazdm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynamak seni sadece eğlendirir baban seni düşünüyor. Biraz kendini derslerine ver ilerde meslek sahibi olmak istiyorsan bu gerekli. Ha ben ticarete atılacam okumak istemiyorum diyorsan o ayrı yada askere gidecem ordan uzman çavuş olurum filan kafasındaysan bilemem. Kendini biraz bilgisayardan uzak tut alışmaya çalış biraz daha derslere yoksa bir gün pc siz kalırsan zor olur senin için. Babanı dinle derim
tabiki okuyorum zaten ama yazın ders calısmak da ne

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
işte napacamı bilemiyorum o yuzden fikir almak icin yazdm

tabiki okuyorum zaten ama yazın ders calısmak da ne
Eğer lise öğrencisi isen hele ki 10.sınıf bitti ise artık yazın da derslere çalışmanın vakti geldi yoksa ilerde çok sıkışırsın.

Mustaafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer lise öğrencisi isen hele ki 10.sınıf bitti ise artık yazın da derslere çalışmanın vakti geldi yoksa ilerde çok sıkışırsın.
hayır liseye gircem

lgs ye girdim iyi de yaptım

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
hayır liseye gircem

lgs ye girdim iyi de yaptım
O zaman çalışmana gerek yok iyi geçti ise iyi bir yere yerleşirsin zaten babana da bunu güzel bir şekilde açıkla. Kendine tatil yap

Mustaafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O zaman çalışmana gerek yok iyi geçti ise iyi bir yere yerleşirsin zaten babana da bunu güzel bir şekilde açıkla. Kendine tatil yap
işte ne diyebilrim konuyu actımda dinlemiyo bile telefondan mesaj yazzsaam nasıl olur

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
işte ne diyebilrim konuyu actımda dinlemiyo bile telefondan mesaj yazzsaam nasıl olur
Yüzüne diyeceksin

Baba ortaokulu bitirdim ve lgs ye girdim. İyi geçti ve güzel yere yerleşeceğime inanıyorum. Lise de orta okulda işlediğimiz konuları tekrardan daha detaylı göreceğiz o yüzden benim bu yaz çalışmama hiç gerek yok. Bu yaz tatilimi yapayım lise de ise bu başarımı daha da artıracağıma söz veriyorum. (ve bu sözünü de tutacaksın.)

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Doğru dürüst son yaz tatilin diyebilirim. Sonra zaten ders çalışman gerekecek yazları. Ona şuan çalışacak bir şeyinin olmadığını söyle. Lise farklıdır.

Mustaafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yüzüne diyeceksin

Baba ortaokulu bitirdim ve lgs ye girdim. İyi geçti ve güzel yere yerleşeceğime inanıyorum. Lise de orta okulda işlediğimiz konuları tekrardan daha detaylı göreceğiz o yüzden benim bu yaz çalışmama hiç gerek yok. Bu yaz tatilimi yapayım lise de ise bu başarımı daha da artıracağıma söz veriyorum. (ve bu sözünü de tutacaksın.)
bana calıs demio farklı seyler yap diyo

Doğru dürüst son yaz tatilin diyebilirim. Sonra zaten ders çalışman gerekecek yazları. Ona şuan çalışacak bir şeyinin olmadığını söyle. Lise farklıdır.
bana calıs demio farklı seylr yap dio

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
bana calıs demio farklı seyler yap diyo

bana calıs demio farklı seylr yap dio
Fitness, yüzme gibi faaliyetler de bulun. Öğrenmek istediğin bir şey var ise onun kursuna git bu yaz. Haftanın belirli günleri spora gidersin geri kalan vakitlerinde oyun oynarsın dışarı çıkarsın arkadaşlarınla gezersin. Asosyal misin biraz?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
4- Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
Forum Kuralları

Başlık uygun olacak şekilde düzenlendi..

Oyun oynamanın yaşı yoktur. Beraber oyun oynadığım çevremin inan bana hepsi otuz yaş üzeri. Özgür olduğun 3 ayın var, tadını çıkartabilmen lazım.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,170
Bilgisayar mı oynarsın ne yaparsın bence senin bileceğin iş. Bu yazın tadını sonuna kadar çıkar. :)
Babana söyle kursa falan yazdırsın madem öyle seni. ;)