Yaz geldi işkence başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyhoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Daha 1 ay önce termal macunu değiştirip fan bakımını yaptım ilk 3 hafta çok süperdi ısınmıyordu fakat şu son günlerde splash pro exle 10 gb bluray film izlerken yada pes 2013 oynarken ani ısınmadan kaynaklanan kapanmalar başladı havalar biraz ısındı acaba ondan mı bilgisayarın düzenli bakımı disk birleştirmesi var. Bide termal macunu değiştirirken bu seferki macun tek kullanımlık aldım ve kahverengi yerine beyazdı neden öyle oldu acaba yanlış mı oldu ? Macunu bu sefer daha fazla sürmek istiyorum nasıl süreyim biraz tavsiyelerde bulunursanız sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
hiç tavsiye verecek yok mu ya

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Beyaz yada gri fark etmez önemli olan kalitesi çok sürmek avantaj sağlamaz aksine zararı olur ince bi tabaka sür yeter

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
ben termal macunun çok fazla faydasını görmedim bilgisayarın başka fanlarını kontrol et ve kasayı hava alabileceği bir yere koy

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Bazi laptop modellerinde kronik olarak bu sorun var ve naparsan yap isiniyor.ozellikle hp laptop kullananlar iyi bilir :)

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,275
Macun Fazla Surmen Sana Yarar Saglamaz. Normal Sartlarda 2 Damla Kafı. Yagdıgında Sorun olmaz.

Fan Temas Gostermıyor Veya Yetersız Kalıyor olabılır.Yenı Fan Takılıp Sorun Çözülebilir. Yaz Aylarında Ortam Geregı Isınma olabılmesı Normal Bulunduz Ortamı Deıstırıp Gozlem yapabılırsınız..

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
havalaarın ısnmasının da dediğin gibi etkisi var benim işlemci boşta 20 dereceden şimdi 38 lerde geziyor..

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
biraz ısınmasında sıkıntı yok 70-80 derecelere gelirse o zaman müdahale etmelisin.
fan ve termal macun bakımlarını yapmışsın laptopun içine yapabileceğin başka birşey yok zaten.
ucuz yollu bir vantilatör alıp laptopta doğrultmaktan başka birşey kalmıyor.
veya varsa ortamındaki klimayı çalıştırmalısın

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
biraz ısınmasında sıkıntı yok 70-80 derecelere gelirse o zaman müdahale etmelisin.
fan ve termal macun bakımlarını yapmışsın laptopun içine yapabileceğin başka birşey yok zaten.
ucuz yollu bir vantilatör alıp laptopta doğrultmaktan başka birşey kalmıyor.
veya varsa ortamındaki klimayı çalıştırmalısın

Haklısın valla soğutucuda işe yaramıyor maalesef darda kaldım artık

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Fanı iyice bir temizledim bu sefer üzmedi beni sanırım oldu