• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yavru Köpek Arıyorum,PS 2 ile Takas

mustiemis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar geçen ay vefat eden köpeğimin yerini doldurmak için yeni bir köpek arıyorum.Yavru olması tercihimdir,Köpeklere ticari gözle bakılmasına kesinlikle karşı olduğum için ücretsiz olarak alıcam.En fazla yapabileceğim şey Playstation 2 ile takas olur.ilgilenen arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

İlgilenilen Cinsler:
Golden
Labrador
Husky
Alman Kurdu
Rotweiller
Pekinez

Reaksiyon puanı
189
sence burası bir alış-veriş-takas sitesine benziyor mu. gitti gidiyor veya sahibinden.com'a ilanlarını verirsen daha çok insanın ilgileneceğine eminim...

mustiemis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilan sitesi olmadığını bende biliyorum kardeşim,bende bu işe ticaret gözü ile bakmadığım için ilan sitesine değilde foruma açtım bu konuyu,ilan sitesindeki bütün arkadaşlar ticari bakıyor maalesef

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Emu konuyu incelemkte. :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ticari konu değil diyorsun ama aradığın cinslerin hepsi epey bir amerikan doları ediyor:D

Yani sen ister ticari gözle bak ister bakma cins bir köpeğin iyi piyasası var..

Sen bana ps2 yi yolla ben sana evin önünde çöpleri karıştıran yavruyu yolliyim.O da köpek sonuçta.Kendince bir cinsi de vardır.soysuz değil ya hayvancağız:D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar , olay hayvan haklarına kadar dönecek sanırım :)

arkadaşımıza yardımcı olalım, iyi niyetli gibi geldi bana ;)

mustiemis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
epey bi amerikan doları dediğin şey bi canlı öncelikle bunu unutma senin benim gibi kalbi atan bi canlı,petshoplara karga tulumba kiloyla satılıyor bunu biliyormusun,20 kilo golden alıyorlar mesela,yada sırf satmak için çiftliklerini kuruyorlar...Ben paylaştım sadece,uygun olan arkadaş varsada bekliyorum

Reaksiyon puanı
189
Sıfır PS2 şu anda 99$ kullanılmış olduğu varsayılırsa 50$ ancak eder :D

alacakla ve ilgilenenlere duyurulur...

mustiemis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amma taktın be kardeşim,çok biliyosun herşeyide,illa fiyat istiyosan teknosa sitesine bak 329 ytl sıfırı,2. elide 180 den başlar giderde önemi yok ihtiyaçlarla ilgili bişey,ben kullanmıyorum duruyor bnm için değeri belki 50$ danda az,ben ne anlatmaqya çalışıyorum ki sana...hala dolar hesabı yağtığına göre üşenmeden fiyat hesabıda yaptığına göre seninle tartışmam imkansız ama beni anlayan biride çıkacaktır elbette.

cgrszone gözün aydın,barınaktan buldum bi tane yarın 12.30 da istanbula almaya gidicem :D
Bu arada ps hala boşta evde duracağına bi işe yarayabilir ilgilenen ulaşabilir,2 tane köpeğim olur ne güzel :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
gözün aydın

forum kurallarını okursan memnun olurum.peşpeşe mesaj yasak ;)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Husky çok sevimli bi köpek tavsiye ederim hemde karizma

Karsak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eğer bana 2 hafta önc haber verseydin arkadaşımın huskysş 5 tane yavrulamıştı ama hepsini aldılar husky kaçırmaz kimse biliyorsun

D3ry4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bahsettiğin köpek yavruları 500 tl den başlıyor..!

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
madem köpekleri seviyorsun. gel bizim burda bir sokak iti var yeni yavruladı yavrularından birini al götür eve, üstelik beleş bırak konsolu oyun bile vermene gerek yok.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
madem köpekleri seviyorsun. gel bizim burda bir sokak iti var yeni yavruladı yavrularından birini al götür eve, üstelik beleş bırak konsolu oyun bile vermene gerek yok.

hahaha :mrgreen: Bizim burdada dolu var valla çöpleri talan ediyorlar gece. Yada çoluk çoçuğun elinde geziyorlar bitli köpekler