Yavaş Dönün Ümmet Hızınıza Yetişemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170

Evet sayın seyirciler bugünkü programımızda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Fatma Şahin, eleştirdiği kişinin reis olduğunu öğrenince 24 saat içinde vitesi R'ye takıp tüm gücüyle gaza yükleniyor.
peki biz buna ŞAŞIRDIK MI? :D

Annotation 2020-04-26 194648.png

AÇIN GÖZÜNÜZÜ ;)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Öff efsane bir R var HİÇ ŞAŞIRMADIK :D Hemen YÖNETİM İSTİFA...

Beyler bir şey soracam video'nun tam halini izleyen var mı ? Katıldığı programın tam halini ben bulamadım açıkçası.

Bu parça parça ve kırpılmış olan videodan tam olarak ne anladığın bir anlatırmısınız size zahmet ? Hangi söylediği yanlış nerede Erdoğan'ı eleştirmiş nerede İBB'yi desteklemiş nerede R yapmış.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170

Beyler bir şey soracam video'nun tam halini izleyen var mı ? Katıldığı programın tam halini ben bulamadım açıkçası.

Bu parça parça ve kırpılmış olan videodan tam olarak ne anladığın bir anlatırmısınız size zahmet ? Hangi söylediği yanlış nerede Erdoğan'ı eleştirmiş nerede İBB'yi desteklemiş nerede R yapmış.
Şu üstteki videoyu bile izlemedin değil mi? Atv dışında izlersen günah.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910

Bidebunuizle adlı yerde, bütün yayın:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Şu üstteki videoyu bile izlemedin değil mi? Atv dışında izlersen günah.
Laf kalabalığı yapmadan benim sorduğum sorulara cevap verirmisin ?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Full halini buldum. Senin için izleyecem bu gece sahurda 1 saat bakalım ne demiş.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Laf kalabalığı yapmadan benim sorduğum sorulara cevap verirmisin ?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Full halini buldum. Senin için izleyecem bu gece sahurda 1 saat bakalım ne demiş.
İzle gel bakalım. Kadın twitinde boşuna mı "reisin dediğini bilmiyordum" demiş?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İzle gel bakalım. Kadın twitinde boşuna mı "reisin dediğini bilmiyordum" demiş?
:D İşiniz gücünüz ALGI yaratmaya çalışmak. Açıkça soruyorum şu 3-4 dk lık videodan ne anladın anlat bana nerede Erdoğan'ı eleştirmiş nerede İBB'yi övmüş neresi yanlış söylemlerinin. Zaten dikkatli izlesen bazı yerlerde görüntüler konuşmalar atlıyor bir başından bir sonundan montajlanmış.

Senin gibi bilmeden fikir sahibi olanlar içinde kadın gayet mantıklı bir açıklama yapmış. Halen neyin derdinde veya hesabındaysan. Bilmiyordum diye bir laf var mı burada.
1587925970364.png

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
:D İşiniz gücünüz ALGI yaratmaya çalışmak. Açıkça soruyorum şu 3-4 dk lık videodan ne anladın anlat bana nerede Erdoğan'ı eleştirmiş nerede İBB'yi övmüş neresi yanlış söylemlerinin. Zaten dikkatli izlesen bazı yerlerde görüntüler konuşmalar atlıyor bir başından bir sonundan montajlanmış.

Senin gibi bilmeden fikir sahibi olanlar içinde kadın gayet mantıklı bir açıklama yapmış. Halen neyin derdinde veya hesabındaysan. Bilmiyordum diye bir laf var mı burada.
Ekli dosyayı görüntüle 95394
Ben yayının tamamını izledim ve sunu söylemeliyim bu konu hakkında, belediye başkanı Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında üstünde durduğu bir konuda farklı ve zıt sayılabilecek bir görüş bildiriyor sonrasında da Erdoğan’a hakaret manasında bunu söylemediğini ve sayın Erdoğan ile aynı doğrultuda düşündüğünü ifadelerde bulunduğunu söylüyor ki tam olarak o şekilde degil, bariz zıtlıklar var.
Muhalefetinde demiş olduğu, neden söylenen sözün ağırlığının kaldırılmaya çalışılmış ve hafifletilmiş olduğunun cevabını istemek.
(Nedeni yasalar ama, bunun icin ne kadar Fatma Şahin’i suçlamalıyız bilemiyorum, eğer kendi ayağına sikmiyorsa kendi davasının basına bilerek yanlış bir harekette bulunmaz tek bildiğim bu)

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Bu forumun Siyaset bölümü +18 altına yasaklanmalı ya. 14-15 yaşında velet ne anlamış siyasetten. Hep bir laf cambazlığı laf değiştirme ve kıvırtma üstünden birşey olmaz.
Açık açık sorular soruyom cevap vermiyon. Saçma sapan konuşuyon sadece.
Cevabım açık amca. Kadın tıpkı diğerleri gibi R yapmış. Baktı lafın ucu reise dokunuyor, hemen özür dilemiş. :) Ama sen hala reisine toz kondurmuyorsun. Eleştirmekten KORKUYORSUN.

Ha siyaseti 18 yaş altına yasaklatabiliyorsan yasaklat. 4 ay sonra 18'ime girince gelirim sıkıntı yok.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Cevabım açık amca. Kadın tıpkı diğerleri gibi R yapmış. Baktı lafın ucu reise dokunuyor, hemen özür dilemiş. :) Ama sen hala reisine toz kondurmuyorsun. Eleştirmekten KORKUYORSUN.
Anlamlı mantıklı bir konu aç sabaha kadar konuşalım eleştirelim boş beleş sosyal medya ağızı ile kendince konu uyduruyon.
Fatma Şahinin R yaptığı konu ne sabahtan beri cevabını vermiyon.
Özür dilemiş dediğin konuşma nerde ( Özür dilemek nasıl olur onuda bilmiyon galiba )