Yastık altında ne kadar altın var?

Bu konuyu okuyanlar

AliA

Müdavim
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
528
Puanları
0
167358.jpg


SPK'nın yayımladığı yeni tebliğ taslağına göre, borsa aracı kurumları yatırımcıların altınlarını özkaynak olarak kabul ederek kredili işlem yapabilecek.

Yılbaşında yürürlüğe giren yeni sermaye piyasası kanununun ardından Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tebliğ ve düzenlemeleri değiştirmeye devam ediyor.

Son olarak yayımlanan Sermaye Piyasası Araçlarının Kredili Alım, Açığa Satış ve Ödünç Alma ve Verme İşlemleri tebliğ taslağına göre aracı kurumlar yatırımcılardan özkaynak olarak sermaye piyasası araçlarının yanı sıra altın, döviz ve kira sertifikalarını da özkaynak olarak kabul edebilecek ve kredi işlem yapabilecekler.

YASTIK ALTINDA 2 BİN TON VAR

Daha önce bankaların fiziki altın toplayabilmelerine imkan veren düzenlemelerin ardından bankalar şubeleri aracılığı ile "altın günleri" düzenleyerek uzmanların yaklaşık 2 bin ton olarak tahmin ettikleri yastık altındaki altınların peşine düşmüşlerdi.

TRT Haber
 

Genero

Müdavim
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
2,010
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
ya bıraksınlar bu ayakları bir sarraf ve sarraf oğlu olarak söylüyorum böyle birşey imkansız altın ilk yükseldiğinde millet sattı altınlarını kalanlarda ufak bi düşme yaşanmıştı aman altın düşüyor diye sattı olayı bitirdiler.neredeyse hurda altın dönüşü bitti sektörde... şuan milletin elinde kalan tek şey takıları ve bazı bayanların o hiç bozdurmadıkları bilezikleridir. oyunu dışında kimsenin yatırım altını kalmadı
 

friendly

Müdavim
Katılım
19 Mart 2009
Mesajlar
11,874
Reaksiyon puanı
671
Puanları
113
Adres verin gidip patlatalım.. :)
 

Kurşun Kalem

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
2,601
Reaksiyon puanı
58
Puanları
48
Ne yastık altısı yahu, şahsen altından yastıkta uyuyorum, siz ne konuşuyorsunuz.
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
83
millette başını koyacak yastık bırakmadınız altını kaldı heyt be :)
 
Üst