Yaşım 15 sanayide çalışmak istiyorum

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
O yaşta çalışacak insan paradan ziyade mesleği öğrenmeye bakmalı. Sen orada ne biliyorsun, ne yapacaksın ki sana günlük para versinler? Çırak olacağın için haftalık para verirler. 50-100 ne olursa.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,897
Çok doğru, para kazanmaktan ziyade, meslek öğrenmeye bak. Özellikle CNC teknolojilerini kullanan bir yerde başlarsan daha iyi olur.

SametYetkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çok doğru, para kazanmaktan ziyade, meslek öğrenmeye bak. Özellikle CNC teknolojilerini kullanan bir yerde başlarsan daha iyi olur.
Teşşekür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O yaşta çalışacak insan paradan ziyade mesleği öğrenmeye bakmalı. Sen orada ne biliyorsun, ne yapacaksın ki sana günlük para versinler? Çırak olacağın için haftalık para verirler. 50-100 ne olursa.
Teşşekür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalışacak değil okuyacak yaştasın. milletin hamallığını yapma dersine çalış
Teşşekür ederim

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Seni çalıştıracak olan, ihbar edilirse, çocuk işçi çalıştırmaktan ceza alır.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Bilgilendirme için teşekkürler.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,363
Günlük ne kadar verirler
seni korkutmak istemem ama,ilk etapta hemen parayı sormuşsun ,bilmediğin nokta,seni ezmeye kalkarlar,hatta ezerler de,bulunduğun yer çok önemli,sonra beni bu konuda uyaran olmadı deme,bütün ayak işlerine koştururlar,bazen evde nerede yattığını bile bilemezsin,orası sanayidir,elinde,dilinde güçlü olmak zorundasın,ezilmek istemiyorsan,tabi bunları yaşadıkça öğreneceksin

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sokakta gitar çalıp söyle daha özgür olursun Koray Avcı'ya bak Teoma'a bak...

miskin27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
araba konularına fazlasıyla merakım vardır. çok nadir tamircilere giderim. bu arada memurum. 26 yaşındayım. ilkokulda olsaydım. ya tamirci olurdum. yada okur hakim veya kaymakam. şu anda yine çalışıyorum ama biraz geciktim. meseleye gelecek olursak tamircilikte iyi para var. artık işcilik ve parça ücretiyle hemen hemen eşdeğer. 50 parçaysa 50 de işcilik alıyorlar. çalışırda usta olursan iyi kazancı vardır. çok memuru kazançta cebinden çıkarır bilmiş ol. usta olursan tabi. müşteri memnuniyeti önemli. bunlar ileriki mevzular yani. hedefini belirle. tamirci mi olacaksın okuyup devlet memurumu. ona göre şimdiden yoluna koyulursun. sanayiye gidersen ilk etapta kazancına değil işi öğrenmeye bak. çırak olursan sana ilk etapta teker den başlatırlar. teker söker takarsın. aracı life, krikoya kaldırırsın. sonra kampana diskten girer amortisördür bilmem nedir işi ilerletirsin. sende ışık varsa zaten usta yavaş yavaş iş verir sana. daha da kavrarsın. sonra işten anladığını anlarsan bu sefer kazanç meselesini düşünürsün. baktın çıraklıktan öte dükkanda sana ihtiyaç var. o zaman dersin ücret artır. öyle yürür gidersin. ölmeyecek meslek ona göre. motor benzin mazot gaz devri biter elektrikli motor başlar. hybrd başlar. Allah işini gücünü rast getirsin.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Sokakta şarkı söylesem o sokaktan kovarlar beni. Düğün salonuna hiç almazlar.