Yasemin Ergene jübile yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eray045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
314scnn.jpg

Doktorlar dizisiyle yıldızı parlayan Yasemin Ergene mesleğinin zirvesinde böyle bir karar almasının nedenini anlattı.

Yasemin Ergene eğitimi için oyunculuğu bıraktı. İşte Ergene'nin gerekçesi.
“Liseyi 7 yıl önce bitirdim. En büyük hayalim üniversiteye gitmekti ancak kimse teşvik etmiyordu. İzzet buna vesile oldu. O sürekli finans ve ekonomi dergileri okuyordu. Finans ve ekonomi benim de ilgi alanıma girmeye başladı.

Bu yüzden de Bilgi Üniversitesi’ni tercih ettim. Şu an hazırlık okuyorum. Eğitimim 5 yıl sürecek. O yaştan sonra da hiçbir yapımcı benimle çalışmaz. Bu yüzden oyunculuk sayfasını tamamıyla kapattım. Her gün bir çok yapımcı arıyor onlara da ’Artık oyunculuk yapmıyorum’ diyorum, şaşırıyorlar. Benim için önce okulum geliyor.”

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=226792

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu kadın Doktorlar'dan ayrılıp sonra geri dönmemiş miydi? :) Yine bu nedenlerden dolayı gitmişti galiba.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Eğitim konusunda aldığı kararı takdir ettim helal olsun...

Oyuncu veya sanatçı dediğin bilgi ve tecrübe birikimi ile ileriye dönük olaya bakabilen kendini geliştirebilendir...Sinemanın büyüsüne kapılıp ilerki yaşamlarında eğitim aldıkları dalda farklı bir iş dalına yönelemeyenlerin çoğu kötü bir yaşam sürdürmekte...Televizyonlarda içinde bulundukları durumu acıyarak izlemekteyiz...

Hayalini gerçekleştirmekte irade göstermesi,peşinden koşmak için radikal kararlar alması,hayatını farklı anlamlarla doldurmaya gösterdiği özeni yansıtıyor...

Allah zihin açıklığı versin...:flowers:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Güzel hatun.:D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
İyi etmiş helal olsun ama oyunculukta yakışıyo keşke mesleğine yönelik bi bölüm okusa idi :)