21 Mart 2010 #1 llavinya Dekan Katılım 9 Ekim 2006 Mesajlar 7,781 Reaksiyon puanı 92 Puanları 0 Sözlerini seviyorum.:thumbup1::thumbup1: http://www.youtube.com/watch?v=ZhUt4zYBrI8&feature=related
21 Mart 2010 #2 AliA Ordinaryüs Emektar Katılım 29 Haziran 2007 Mesajlar 64,455 Reaksiyon puanı 530 Puanları 0 Bu şarkıyı da severmişim şimdi dinleyince hatırladım. Yine karşılaşırız Dünya küçük aşkın büyük Mevsimler dönünce yaza Kuşlar döner pişman Şimdi sen mi ben mi Kim suçlu kimse yar Voltalar atıyorlar İçimde pişmanlıklar Şimdi sen mi ben mi Kıydılar ikimize
Bu şarkıyı da severmişim şimdi dinleyince hatırladım. Yine karşılaşırız Dünya küçük aşkın büyük Mevsimler dönünce yaza Kuşlar döner pişman Şimdi sen mi ben mi Kim suçlu kimse yar Voltalar atıyorlar İçimde pişmanlıklar Şimdi sen mi ben mi Kıydılar ikimize
21 Mart 2010 Konuyu başlatan #3 llavinya Dekan Katılım 9 Ekim 2006 Mesajlar 7,781 Reaksiyon puanı 92 Puanları 0 Daha çok sevdiğin şarkısı da vardır. Çok mu kolay bu son demesi Vermiyorum ki son nefesi Sen ne yazarsan yaz ey sevgili Mektupla biten ömrümce sürmeli Yok sensiz olmaz...
Daha çok sevdiğin şarkısı da vardır. Çok mu kolay bu son demesi Vermiyorum ki son nefesi Sen ne yazarsan yaz ey sevgili Mektupla biten ömrümce sürmeli Yok sensiz olmaz...