Soru Yaşam amacım nedir?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Bu dünyanın garsonlara da ihtiyacı var.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Ayrıca çok çirkinim, çok fakirim ve kısa boylu bir erkeğim. Bedenimin fonksiyonları tam çalışıyor. Sorun yok çok şükür.

Reaksiyon puanı
994
Ayrıca bir tane bile arkadaşım yoktur.
Olmaması daha iyi beni de çağıranlar oluyor dışarı gitmemek için 100 bahane arıyorum safi para kaybılar sadece.
Başka bir tanesi düğünü olur çağırır mecbur gidersin yine safi para kaybı.
Sonuçta kendin fakirsin evlenemezsin ama arkadaşın olunca gitmen lazım gidince de bişi takmasan ayıp olur.
Zaten fakirsen çalışmıyorsun çalışmayınca da gidip dışarda içtiğin çaya ödediğin 10 lira bile gözüne geliyor insanın.
Önce iş hayatın düzene oturacak cebinde biraz paran olacak sonra arkadaşın olacak o zaman güzel yoksa tatsız bir durum.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Olmaması daha iyi beni de çağıranlar oluyor dışarı gitmemek için 100 bahane arıyorum safi para kaybılar sadece.
Başka bir tanesi düğünü olur çağırır mecbur gidersin yine safi para kaybı.
Sonuçta kendin fakirsin evlenemezsin ama arkadaşın olunca gitmen lazım gidince de bişi takmasan ayıp olur.
Zaten fakirsen çalışmıyorsun çalışmayınca da gidip dışarda içtiğin çaya ödediğin 10 lira bile gözüne geliyor insanın.
Önce iş hayatın düzene oturacak cebinde biraz paran olacak sonra arkadaşın olacak o zaman güzel yoksa tatsız bir durum.
Haklısın. Arkadaşlar zaman ve para kaybı gerçekten.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Aslında hayata gelmeseydik te iyi olurdu. Dert yok, Maaş yok, yemek yok, banyo yok, azarlanma yok, sinir stress yok, zam yok, Savaş yok, askerlik yok, Hastalık yok, yok da yok.
Ohh mis gibi yaşıyorduk be.
Böyle hayatın ben taaa

Son düzenleme: