- Reaksiyon puanı
- 16
Yasal ve İllegal bilgisayar güvenlik yazılım kullanımı hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
Puahahaha fakirler içinbigbigbird dedi ki:fakirler için GPL BSD lisanslı yazılımlar var aristokrat ve burjuvalar içinde ms lisansları vs adlarını bile bilmiyorum
respectndpeace dedi ki:Akla hemen şöyle bişey geliyor google'da 5dk araştırdığımda bunun çözümünü bulurum dediğim birşeye neden para vereyim sorusu aklımu kurcalar durur.Örneğin Vista o kadar para neden veriyim? Bir oyuna neden tonla para veriyim? Bir albüme neden o kadar para veriyim? Şimdi diyceksinizki albüm kaç paraki vermiyorsun diye ücretsiz bulabileceğim birşeye neden para veriyim?İnsan ücretsizini bulabiliyorsa neden para versin?
Link dedi ki:respectndpeace dedi ki:Akla hemen şöyle bişey geliyor google'da 5dk araştırdığımda bunun çözümünü bulurum dediğim birşeye neden para vereyim sorusu aklımu kurcalar durur.Örneğin Vista o kadar para neden veriyim? Bir oyuna neden tonla para veriyim? Bir albüme neden o kadar para veriyim? Şimdi diyceksinizki albüm kaç paraki vermiyorsun diye ücretsiz bulabileceğim birşeye neden para veriyim?İnsan ücretsizini bulabiliyorsa neden para versin?
Google'da yaptığın araştırmayla bulduğun çözümün bir çeşit hırsızlık olduğunu anlayabiliyormusun ? Senin mantığınla o zaman çalışıp parada kazanmayalım, misal yolda birinin çantasını kap, uğraşmadan para kazan.
respectndpeace dedi ki:Link dedi ki:respectndpeace dedi ki:Akla hemen şöyle bişey geliyor google'da 5dk araştırdığımda bunun çözümünü bulurum dediğim birşeye neden para vereyim sorusu aklımu kurcalar durur.Örneğin Vista o kadar para neden veriyim? Bir oyuna neden tonla para veriyim? Bir albüme neden o kadar para veriyim? Şimdi diyceksinizki albüm kaç paraki vermiyorsun diye ücretsiz bulabileceğim birşeye neden para veriyim?İnsan ücretsizini bulabiliyorsa neden para versin?
Google'da yaptığın araştırmayla bulduğun çözümün bir çeşit hırsızlık olduğunu anlayabiliyormusun ? Senin mantığınla o zaman çalışıp parada kazanmayalım, misal yolda birinin çantasını kap, uğraşmadan para kazan.
Konuyu çarpıtıyosun eğer buna çalmak diyosan hata yapıyosun çünkü kimsenin emeğine saygısızlık yapmıyorum örneğin vista üzerinde çalışan kişiler zaten emeklerinin haklarını alıyorlar microsoft tarafından, kimse bunların üstünden prim almıyor.bill amcam kazanıyor ve bill amcam'a 500€ (vista için diyorum) gibi zarar vermem onu etkilemez.Birçok oyun firması içinde bu geçerli.Albüm yapan sanatçıların çoğunun zaten bi ton albümü var daha kazansa nolur kazanmasa nolur?
Link dedi ki:respectndpeace dedi ki:Link dedi ki:respectndpeace dedi ki:Akla hemen şöyle bişey geliyor google'da 5dk araştırdığımda bunun çözümünü bulurum dediğim birşeye neden para vereyim sorusu aklımu kurcalar durur.Örneğin Vista o kadar para neden veriyim? Bir oyuna neden tonla para veriyim? Bir albüme neden o kadar para veriyim? Şimdi diyceksinizki albüm kaç paraki vermiyorsun diye ücretsiz bulabileceğim birşeye neden para veriyim?İnsan ücretsizini bulabiliyorsa neden para versin?
Konuyu çarpıtıyosun eğer buna çalmak diyosan hata yapıyosun çünkü kimsenin emeğine saygısızlık yapmıyorum örneğin vista üzerinde çalışan kişiler zaten emeklerinin haklarını alıyorlar microsoft tarafından, kimse bunların üstünden prim almıyor.bill amcam kazanıyor ve bill amcam'a 500€ (vista için diyorum) gibi zarar vermem onu etkilemez.Birçok oyun firması içinde bu geçerli.Albüm yapan sanatçıların çoğunun zaten bi ton albümü var daha kazansa nolur kazanmasa nolur?
Yazılımı satanın zengin olması yada paraya ihtiyacı olmaması işlenen suçu haklı çıkarmıyor ne yazıkki, ücretsiz alternatiflere yönelebilirsin, linux gibi.