Yasaklı sitelere girmek çok kolay

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135

Yasaklı sitelere girmek için alttaki linke tıklayın ve indirip kurun

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stealthy/

Eklentinin ikonu ilk kullanımda kırmızıdır devreye girmesi için kırmızı ikona tıklayın; ikon yeşil renk olduğunda istediğiniz yere girebilirsiniz.

Not: Genelde eklenti ikonu alt çubukta yer alır. Eğer orada yoksa üst çubukta sağ tık yapıp özelleştir seçeneğini seçin ve ekrana gelecek sayfadan o eklentinin konunu bulup üst çubuğa sürükleyip bırakın kolay gelsin arkadaşlar....

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Firefox silmiş herhalde bende 444 hatası veriyor..:)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ikinci link sağlam
işim düştüğünde kullanıcam dns yetmiyo bazen :)

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
link yenilenmiştir......

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yükledim ama kesin bir çözüm üretemiyor sanırım.
Ayrıca yazılım yeşilde iken, normal web sitelerine girişte zorlanılıyor.
Ben kırmızı yapıp, normal web sitelerine girebildim.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ayarlamaları düzenleyince yeterli oldu. Sağol.

metalyalist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok kullanılan sitelere yavaş giriyor. ama tek tıkla proxy değiştirmek için ideal:)

S4LİH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelik le paylaşım için tşk. bunu şu şekildede yapabilirsiniz bir öneri ağ bağlantıları özelliklerden ıp protokolünde ki DNS ayarlarınıza elle yapılandırmayı seçin sora oraya örnek sırayla
4.2.2.1
4.2.2.2
şeklinde yazın kaydedin açık tarayıcı pencerelerini kapatın tekrar açtığınızda yasaklar kalkmış olacaktır.saygılarımla.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Bu arada 22Kasımda yasaklar başlıyor :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Nasıl bir yasak olacak büyün hatları belli mi ?

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
öncelik le paylaşım için tşk. bunu şu şekildede yapabilirsiniz bir öneri ağ bağlantıları özelliklerden ıp protokolünde ki DNS ayarlarınıza elle yapılandırmayı seçin sora oraya örnek sırayla
4.2.2.1
4.2.2.2
şeklinde yazın kaydedin açık tarayıcı pencerelerini kapatın tekrar açtığınızda yasaklar kalkmış olacaktır.saygılarımla.

kardeş sen baya geride kalmışsın yaaa:) artık dns yetmiyor diyor millet, sen dns değiştirmeyi tavsiye ediyon...

soulmy2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hotspot Shield kullanmanızı öneririm.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şu anda kullanmaya pek ihtiyaç duymuyorum. Merak etmeyin pek temiz de kullanmıyorum interneti ama uzun zamandır ihtiyaç duymadım yasak delmeye. Siz hangi siteye giremiyorsunuz, gerçekten program kullandırtacak kadar var mı yasaklı site?

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şu anda kullanmaya pek ihtiyaç duymuyorum. Merak etmeyin pek temiz de kullanmıyorum interneti ama uzun zamandır ihtiyaç duymadım yasak delmeye. Siz hangi siteye giremiyorsunuz, gerçekten program kullandırtacak kadar var mı yasaklı site?

sürekli bilgisayarda olduğum için maçları netten izliyorum. izlediğim siteler ya engelli yada yayın yapan video siteleri engelli. dns de işlemiyor artık. ama proxy değiştirince girebiliyorum.

soulmy2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben de ihtiyaç duymuyorum. Genelde ergenler ihtiyaç duyuyor. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tabi o siteler ligtv istediği için yasaklanmıştır ve haklılar da. Yani burada ben "bu nasıl iş herşeyi yasaklıyorlar" diyip de hükümete yüklenenlere söylüyorum alınmayın. Ortada bariz bir illegal iş var ve mahkemeye edilen şikayet sonucu maç yayını yapan siteler yasaklanmış.

--- Mesaj Güncellendi ---

Ben de ihtiyaç duymuyorum. Genelde ergenler ihtiyaç duyuyor. :D

O sitelere bile sadece DNS ile girilebiliyor, bazılarında proxy gerekiyor ama :)

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bazen internette resmi yayın yapan sitelerden(mesela ligtv) daha kaliteli korsan yayın yapanlar oluyor :D çok ilginç.
bi arada gstv ye üye olmuştum. paket falan almıştım. yalan oldu. kalitesizdi yayın.