İsyankar97
Asistan
Yaş kaç ve Ne kadar birikiminiz var ?
Son düzenleyen moderatör:
Başka yaşı 13 yaşında olan çocukta inşaat'da babasının yanında can veriyor hayat işte. Maşallah tanrı baya adaletli.Yaş 21. Bankada 100 bin dolar, 1 arabam var başkada bir şeyim yok.
9 yaşından bu yana hem okudum hem çalıştım. 17 yaşında dil öğrendim benden büyüklere ufak fiyatlara dil dersleri verdim.
Sonra özel matematik dersi verdim. Yazları hem barda ham plajda hem de farklı işlerde çalıştım. Ne alkol ne sigara gibi gereksiz harcamalarım olmadı sadece paramı biriktirdim. Ve görüyorum ki gençliğimi pekte yaşayamadım. Şuan 4 dil biliyorum ama ülke de düzgün iş bulamıyorum. 2. üniversite okuyorum ve 3. üniversite ye başlıcam Allah izin verirse ama ülkenin geleceğine güvenmiyorum. Bu devletin düzeni böyle giderse bu yaz İsveçe gidicem orda yaşayacağım. Hiç değilse orda hem çalışıp hem okurum.
Çünkü Türkiyede günde 3 4 saat uyuyup kalan vaktini hem okuyup hep çalışarak geçiren biri olarak hakkımı aldığımı düşünmüyorum. Çünkü bu ülkede bazı şeylerin yandaşı olmak zorundasın bir süreden sonra. Ya da cemaatlerin. Bu yaşıma kadar ne engeller koydular önüme bir bilsen. Allaha şükür hiçte pes etmedim, böyle din adı altında torpilin dibine vuran namus artıklarına. Ne biliyorsam onun arkasında durdum.
Ben küçükken polis yada asker olup vatana hizmet etmek isterdim ama sağ kolum platinli olduğu için olmadı. Bende beynimi kullanarak hizmet etmeyi tercih ettim ama... Bazen ülke için değil yandaşlar için hizmet etmeni isterler. Oda bana göre değildi.
Başkalarının diniyle neden dalga geçiyorsunuz ki Allah şüphesiz adaletlidir merhametlidir.Başka yaşı 13 yaşında olan çocukta inşaat'da babasının yanında can veriyor hayat işte. Maşallah tanrı baya adaletli.
İnsan hakları mahkemesine şikayet et.Başka yaşı 13 yaşında olan çocukta inşaat'da babasının yanında can veriyor hayat işte. Maşallah tanrı baya adaletli.
Olur herşey bir gün düzelir umudun kaybetme zamanla istediklerin olacak. Hayata diren ve kazan.Öğrenciyiz öğrenci ne birikimi uyduruk bi laptop um bile yok
Doğru aslında biz de her şeye isyan için programlanmış gibiyiz.Bir kızım ve bir oğlum var en büyük servetim
Olur herşey bir gün düzelir umudun kaybetme zamanla istediklerin olacak. Hayata diren ve kazan.
Bende isyan ederim ama elden bir şey gelmiyor iş yine insanın kendisinde bitiyor.Doğru aslında biz de her şeye isyan için programlanmış gibiyiz.
İş okul?Yaş 18 iyi bir sistemimden ve kendimi kapattığım odamdan başka bir şey yok teknoloji hakkında oldukça bilgi birikimine sahibim program dili ile ilgili yeteneklerimde vardır.