DarkLady
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 12
Arkadaşlarr ikili ilişkilerde erkek ve kadın arasındaki büyük yaş farklarına nasıl bakıyorsunuz ve bu ilişkiyi etkiler mi?
40 yaş naptın sendee yahuuCoNTeCAu dedi ki:Etkilemez Olurmu? ???
20 Yaşında Bir Kişinin Olaylara Bakış Açısı Farklı
40 Yaşında Bir Kişinin Olaylara Bakış Açısı Farklı Diye Düşünüyorum.Yanlışım Varsa Lütfen Düzeltin.
ziraatci63 dedi ki:40 yaş naptın sendee yahuuCoNTeCAu dedi ki:Etkilemez Olurmu? ???
20 Yaşında Bir Kişinin Olaylara Bakış Açısı Farklı
40 Yaşında Bir Kişinin Olaylara Bakış Açısı Farklı Diye Düşünüyorum.Yanlışım Varsa Lütfen Düzeltin.![]()
düşüncelerine ,yüreğine sağlık ne güselde açıklamışsınnnBerkin Bozdoğan dedi ki:Yaşça küçük kızların (16-21) yer yer kendilerinden büyük (27-30) erkeklere ilgi duyduğu bilinen bir gerçek. Bunun sebebi de o yaştaki kızların bunalımda olması, aynı yaştaki erkeklerin ise leş, ahmaklık derecesinde saf ve genellikle kızların hoşlanmayacağı etkinliklere ağırlık vermersi olsa gerek. Büyük erkekler ise akıllarındaki çıtır arayışına çözüm ararken ağa takılanları da kaçırmak istemezler. Gerçi bir ara vardı böyle şeyler, şu anki durumda ne var bilemiyorum.
Sorun yaratır mı? Zaten bu durumu yaratan şey bir sorun olduğu için başka bir soruna gerek yok. İlişkiyi etkiler mi? Yaş insanın hayata bakışını ve beklentilerini çok etkileyen birşey. Ayrıca unutmayın gönüller bir olunca o yaş farkı kapanmıyor. Diğer taraftan kendinizi "ama onun ruhu genç diyerek kandırmayın.
Bu açıklama, erkeğin yaşça büyük olduğu durumunu irdelemiş oldu. Bayanın büyük olduğu durumda da iş bence az yaş farkında abla-kardeş, çok yaş farkında ise anne-çocuk durumuna döner. Kadın zaten hormonlar sebebiyle doğutan annedir. Çocuk sevmek istediğinde de doğurmak yerine daha genç birisini bulabilir mesela.
Aklıma gelenler bunlar, ama bir durum çalışması örneğiniz varsa, değerlendirebilirim.ÖM atın
tamam benim bu aralar beğendiğim kadınlar ekseriyetle 30+ olabilir ama bunun konuyla hiçbir ilgisi yok tamam mı! Yok dedim... O kadar
Güzel günler dilerim
iol dedi ki:Sen 29 olduğun için pek anormal olmuyor fish bu durum hehhe;D
Berkin Bozdoğan dedi ki:tamam yahu, geri alıyorum analizimi
Çıkmaz sorun falan, gül gibi geçinip gidersiniz.
Ayrıca burdağn bekâr bağyanlara selam ederim! (Iyyk iğrenç ekşi sözlük muhabbeti)
serhatkolay dedi ki:Arada aşk varsa değil 16 ile 30 yaş arası 40 olsa bile etkilemez ama benim içinde bir sınır vardır en fazla bi atıorum 7 yaş ve ustunde sorunlar daha çok artıcagını duşunuyorum ilerde
mavinok.ta dedi ki:kızım senle başetmek için +4 bile az arttır şunu bence![]()
cabbarcan dedi ki:;D haha süper ... yahu siz amma neşeli tiplersiniz böylemavinok.ta dedi ki:kızım senle başetmek için +4 bile az arttır şunu bence![]()
![]()