Yaş Farkının Önem Derecesi

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlarr ikili ilişkilerde erkek ve kadın arasındaki büyük yaş farklarına nasıl bakıyorsunuz ve bu ilişkiyi etkiler mi?

CoNTeCAu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Etkilemez Olurmu? ???

20 Yaşında Bir Kişinin Olaylara Bakış Açısı Farklı
40 Yaşında Bir Kişinin Olaylara Bakış Açısı Farklı Diye Düşünüyorum.Yanlışım Varsa Lütfen Düzeltin.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
herşey sadece kendi düşüncende biter yaş kavramı görecelidir.
ama bana göre hiçbirşey ifade etmez

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
CoNTeCAu dedi ki:
Etkilemez Olurmu? ???

40 Yaşında Bir Kişinin Olaylara Bakış Açısı Farklı Diye Düşünüyorum.Yanlışım Varsa Lütfen Düzeltin.
40 yaş naptın sendee yahuu:)

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ziraatci63 dedi ki:
CoNTeCAu dedi ki:
Etkilemez Olurmu? ???

40 yaş naptın sendee yahuu:)

niye bizim komşu var.Kendisi 40 yaşında kocası 60 küsür :D

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Yaşça küçük kızların (16-21) yer yer kendilerinden büyük (27-30) erkeklere ilgi duyduğu bilinen bir gerçek. Bunun sebebi de o yaştaki kızların bunalımda olması, aynı yaştaki erkeklerin ise leş, ahmaklık derecesinde saf ve genellikle kızların hoşlanmayacağı etkinliklere ağırlık vermersi olsa gerek. Büyük erkekler ise akıllarındaki çıtır arayışına çözüm ararken ağa takılanları da kaçırmak istemezler. Gerçi bir ara vardı böyle şeyler, şu anki durumda ne var bilemiyorum.

Sorun yaratır mı? Zaten bu durumu yaratan şey bir sorun olduğu için başka bir soruna gerek yok. İlişkiyi etkiler mi? Yaş insanın hayata bakışını ve beklentilerini çok etkileyen birşey. Ayrıca unutmayın gönüller bir olunca o yaş farkı kapanmıyor. Diğer taraftan kendinizi "ama onun ruhu genç diyerek kandırmayın.

Bu açıklama, erkeğin yaşça büyük olduğu durumunu irdelemiş oldu. Bayanın büyük olduğu durumda da iş bence az yaş farkında abla-kardeş, çok yaş farkında ise anne-çocuk durumuna döner. Kadın zaten hormonlar sebebiyle doğutan annedir. Çocuk sevmek istediğinde de doğurmak yerine daha genç birisini bulabilir mesela.

Aklıma gelenler bunlar, ama bir durum çalışması örneğiniz varsa, değerlendirebilirim. :) ÖM atın :P tamam benim bu aralar beğendiğim kadınlar ekseriyetle 30+ olabilir ama bunun konuyla hiçbir ilgisi yok tamam mı! Yok dedim... O kadar :)

Güzel günler dilerim

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
içini döküyosun he :) sana dedim ama :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Yaşça küçük kızların (16-21) yer yer kendilerinden büyük (27-30) erkeklere ilgi duyduğu bilinen bir gerçek. Bunun sebebi de o yaştaki kızların bunalımda olması, aynı yaştaki erkeklerin ise leş, ahmaklık derecesinde saf ve genellikle kızların hoşlanmayacağı etkinliklere ağırlık vermersi olsa gerek. Büyük erkekler ise akıllarındaki çıtır arayışına çözüm ararken ağa takılanları da kaçırmak istemezler. Gerçi bir ara vardı böyle şeyler, şu anki durumda ne var bilemiyorum.

Sorun yaratır mı? Zaten bu durumu yaratan şey bir sorun olduğu için başka bir soruna gerek yok. İlişkiyi etkiler mi? Yaş insanın hayata bakışını ve beklentilerini çok etkileyen birşey. Ayrıca unutmayın gönüller bir olunca o yaş farkı kapanmıyor. Diğer taraftan kendinizi "ama onun ruhu genç diyerek kandırmayın.

Bu açıklama, erkeğin yaşça büyük olduğu durumunu irdelemiş oldu. Bayanın büyük olduğu durumda da iş bence az yaş farkında abla-kardeş, çok yaş farkında ise anne-çocuk durumuna döner. Kadın zaten hormonlar sebebiyle doğutan annedir. Çocuk sevmek istediğinde de doğurmak yerine daha genç birisini bulabilir mesela.

Aklıma gelenler bunlar, ama bir durum çalışması örneğiniz varsa, değerlendirebilirim. :) ÖM atın :P tamam benim bu aralar beğendiğim kadınlar ekseriyetle 30+ olabilir ama bunun konuyla hiçbir ilgisi yok tamam mı! Yok dedim... O kadar :)

Güzel günler dilerim
düşüncelerine ,yüreğine sağlık ne güselde açıklamışsınnn

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kişiler sorunlu ise sorun çıkar...

değilse çıkmaz ^^

ama yaş farkı hayata bakış açısındaki farklılıklarda en büyük etkendir...yaş farkına rağmen bu anlamda birbirlerine yakın olan çiftlerde sorun olmaz die düşünüyorum..

not: benim de favorim +30...erkek tabii :P

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sen 29 olduğun için pek anormal olmuyor fish bu durum hehhe :P ;D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
iol dedi ki:
Sen 29 olduğun için pek anormal olmuyor fish bu durum hehhe :P ;D

yok canım ben 36 yım ama +30 üstü favorim :D

daha da küçültmeyeyim dedim :P

sorun falan çıkar sonra :D

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bence kesinlikle etkiler kadin veya erkek arasinda 20 yas fark warsa

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
:D tamam yahu, geri alıyorum analizimi :P Çıkmaz sorun falan, gül gibi geçinip gidersiniz.

Ayrıca burdağn bekâr bağyanlara selam ederim! (Iyyk iğrenç ekşi sözlük muhabbeti)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Berkin Bozdoğan dedi ki:
:D tamam yahu, geri alıyorum analizimi :P Çıkmaz sorun falan, gül gibi geçinip gidersiniz.

Ayrıca burdağn bekâr bağyanlara selam ederim! (Iyyk iğrenç ekşi sözlük muhabbeti)

hah işte bunu bekliyodum :D

konuşma şerhi çok önemli berkin :P annadın sen onu :D

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47

ilişkiyi her şey etkiler

[sub]1805 atlantik okyanusu-mecdelli dr behçet-[/sub]

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
:) Kesinlikle. Bu daha bi holistik yaklaşım oldu tabii ama doğru olduğu muhakkak. Ama içinden yaş değişkenini çekip değerlendirirsek ne olur? Önemli olan o.

syt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen ben böyle bir durum istemezdim.Yaş farklılığı değil de dönem farkı olmasından dolayı.Düşün bir siz kendi döneminizden biriyle mi daha iyisiniz yoksa dönem farklı olanlarla mı?

BoSS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı yaş döneminde olduğu sürece sorun olmaz ama diğer türlü kesin bir anormallik vardır bir çıkar veya başka birşey vardır :S

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
;D şimdi bakış açınıza şöyle bir açı getiriim...

bırakın yüksek yaş farkını şöyle diyelim... 7 yaş farkı olsun?

Siz üniversiteye başlarken... sevgiliniz ilköğretimde okuyor olacak hemde eskiden olsa 5 sınıf yani ilk okul seviyesini yeni bitirmiş ;D

Heleki 20 yaş gibi bir süreçten söz ediyorsanız? ;D 20 yaşındasınız o gün doğmuş kucağınıza alabileceğiniz bir bebekle 20 yıl sonra evlendiğinizi düşünün...

Evlenirken o an içinde bulunduğu yaşı konu alıyorlar, hazır olduğu yaşı temel alarak mantık yürütüyorlar...

Yanlış anlaşılmasın ama yukarıdakiler düşünüldüğünde böyle birliktelikler biraz garip geliyor bana ... ;D

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ya arkadaşlar abartmayalım lütfen,
örnek olarak annemle babamı verebilirim size aralarında 10 yaş fark var koskoca 10 yıl yani ama çok şükür süper anlaşıyorlar...

ama bayanın büyük olması konusunu bilemicem :S

kafa yapısına bağlı hem unutmayın beyler biraz geç olgunlaşırlar (mış) ;)

serhatkolay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arada aşk varsa değil 16 ile 30 yaş arası 40 olsa bile etkilemez ama benim içinde bir sınır vardır en fazla bi atıorum 7 yaş ve ustunde sorunlar daha çok artıcagını duşunuyorum ilerde

cabbarcan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
serhatkolay dedi ki:
Arada aşk varsa değil 16 ile 30 yaş arası 40 olsa bile etkilemez ama benim içinde bir sınır vardır en fazla bi atıorum 7 yaş ve ustunde sorunlar daha çok artıcagını duşunuyorum ilerde

+1

;D ve ne için birliktesiniz, sevgilisiniz yada evleniyorsunuz?.. bunuda düşünmek gerekir...

Düşüncelerinden etkilendiğiniz bi insan filozof olsa bile onunla birliktelik ;D yani sevgi aşk cinsellik hepsi buna giriyor... yada sempatik bulduğunuz biriylede durum aynı...

Bu tarz seçimleri şöyle özetleyelim..
Atın yeleleri hoşunuza gitti diye yarışta paranızı ona yatırmanız gibi .. ;D

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
18 inde aileyi çevirecek zeka gördüm, 40 ında aileyi baltalayacak salak gördüm. Bu da bir gerçek ki bir kadının en güzel çağı 18-30 arası, bir erkeğin en güzel çağı 25-40 arası.

Ortada binbir değişkeni olan bir denklem var. Kimi çiftler vardır aynı gün doğsalar bile imkansızdır kimi çiftler vardır 20-40 olsa mükemmeldir. Sewen seweni alsun daaaaaaa :)))

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benim erkke arkadaşımla aramda 4yaş fark var ben 17 sevgilim ise 21 yaşında.Bu ailem için falan ilk başlarda sorun yaptı ama benim için ve sevgilim için yapmadı.Çünkü ben bir ilişki yaşarken erkeğin büyük olması gerektiğini düşünüyorum neden derseniz erkekler geç olgunlaşırlar kızla erkek aynı yaşta olsada erkekler daha çocuktur...O yüzden bir erkekle kızın arasında 4-5 yaş fark olması lazım ki erkek olgun olsun ve kızla arasında sorun çıkmasın... (Tabi bu benşm düşüncem :] )

Blue.Silk

Profesör
Reaksiyon puanı
2
erkek bayandan büyük olmalı. bazı kız arkadaslarım bu düşüncemi yadırgaya bilir ama bence erkek koruyup kollayandır. sahip cıkıcak agırlıgını koyucak. sahsen ben benden küçük bir erkege böyle bir saygı duyamam. benim evlenecegim insan benden en az +4 olmalı. bana anca sözünü dinletebilir ;D

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
kızım senle başetmek için +4 bile az arttır şunu bence :D

MK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaş farkının önem derecesi falanı filanı YOKTUR.

Öyle olsaydı;

Türkiye Cumhuriyet' inin Cumhurbaşkanı sıfatına ulaşmış bir kişinin, kendisi 29 (&) iken 14' lük bir kızı istetip, kız 15 :# inde iken kendiside 30 iken evlenmesi anormal olurdu !!! !!! !!!

Yoksa ben mi yanlışım ??? ??? ???