berat y****
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
tarih ve eleştiti video ları yapacağız tarihle ne ilgin olur demeyin 8 yaşı9mdayken başladım bağımlılık yaptı tavsiyesi olan
başla kardeşim seni tutan yok hatta minecarft çektarih ve eleştiti video ları yapacağız tarihle ne ilgin olur demeyin 8 yaşı9mdayken başladım bağımlılık yaptı tavsiyesi olan
minecraft çekmem arada gta 5 fln da çekerim tutan kişi AİLEMbaşla kardeşim seni tutan yok hatta minecarft çek
HACKERLARIN FLN BENİ HACKİLECENİ DÜŞÜNÜYOLARbaşla kardeşim seni tutan yok hatta minecarft çek
tarih bağımlılık yaptı ve tavsiye istiyorsun neysetarih ve eleştiti video ları yapacağız tarihle ne ilgin olur demeyin 8 yaşı9mdayken başladım bağımlılık yaptı tavsiyesi olan
BİLİYORUM VE ZATEN ONA GÖRE ANKETLER AÇICAMtarih bağımlılık yaptı ve tavsiye istiyorsun neyse
kimin neyin tarihi "bağımlılık" yaptı sende ona göre denmesi gerek mesela ortadoğu tarihini öğrenene gidip fransa yı anlat demek yanlış olur
ne tarihi biliyorsunuz mesalaBİLİYORUM VE ZATEN ONA GÖRE ANKETLER AÇICAM
osmanlı yıkılış yükselme 1 dünya savaşı 2 dünya savaşı osmanlı askeri birliklerinin nedeni kafkas cepesi doğu cephesi din tarihi mustafa kemal hz muhammed abdülhamit stalin ve politkası hitler ve politikası siayasal görüşlerne tarihi biliyorsunuz mesala
osmanlı yıkılış yükselme 1 dünya savaşı 2 dünya savaşı osmanlı askeri birliklerinin nedeni kafkas cepesi doğu cephesi din tarihi mustafa kemal hz muhammed abdülhamit stalin ve politkası hitler ve politikası siayasal görüşler
peki sana bol şansosmanlı yıkılış yükselme 1 dünya savaşı 2 dünya savaşı osmanlı askeri birliklerinin nedeni kafkas cepesi doğu cephesi din tarihi mustafa kemal hz muhammed abdülhamit stalin ve politkası hitler ve politikası siayasal görüşler
cemiyetler mithat paşa gazi osman paşa nene hatun tarih bilgime azmı diyosunuzhitler dışında çoğu zaten 7 ve 8. sınıfta geçiyor
fransız devrimi 83 darbesi bab-ı ali baskınıhitler dışında çoğu zaten 7 ve 8. sınıfta geçiyor