Yarın Notebook alacağım sizce nasıl?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Forumda pek bilgisayar kısmında bulunmam fakat yarın Acer marka notebook almayı düşünüyorum.Başka bir yerde konu açılmış fakat oradaki kullanıcının aksine bilgisyardan beklentim farklı benim için muhasebe vede ofis uygulamalarını güzel bir şekilde çalıştırsın.Filmlerimide güzel bir şekilde izlemeliyim.Bir kaç gün önce internetden alacaktım fakat kart internet alışverişe kapalı.Tabi bizim akrabada açtırmaya kapalı '' Olmaz internetden para çalıyorlar'' diyor :biggrin: Bi şey diyemedim neyse sadede geleyim sizin bu model hakkında düşünceleriniz neler?http://www.teknosa.com/urunler/125032676/acer-e1-570-33214g50mnkk-notebook

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
İnternetten almayı düşünmüyorsun ama bu sitede elden de alabiliyorsun sanırım ürünü detayları arayıp konuşman lazım tabi emin değilim. Eğer elden teslim ediyorlarsa http://www.teknolojikapinda.com/lenovo-ideapad-g500-59-415764-notebook bu model kesinlikle diğerinden daha iyi
Cevabın için teşekkürler bilgisayarı satın aldım malesef bu mağazanın stoğunda olmadığı için bilgisayar 3gün sonra geldi fakat oda arızalı mi ne çıkmış bir kez daha gerilecek oda pazartesi yi bulur.Daha gelmesini bekliyorum bakalım.

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknosadan acerı aldın sanırım hayırlı olsun şimdiden markayı kötülemek istemem ama acerla aram pek iyi değildir :) uzun yıllar sorunsuz kullanırsın inşallah

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Teknosadan acerı aldın sanırım hayırlı olsun şimdiden markayı kötülemek istemem ama acerla aram pek iyi değildir :) uzun yıllar sorunsuz kullanırsın inşallah
Kardeş bayağı bayağı çok uzun zaman oldu fakat yinede cevap vermek istedim.Öncelikle sağolasın.İlk başlarda Windows 8'e alışamadığımdan olsa gerek pek beğenememiştim.Fakat insan alıştıktan sonra Windows 8'de gayet güzel.Performans bakımından gayet güzel tabi ben sadece ofis muhasebe uygulamarını kullanıp ,İnternete girip arada birde film izlemekten başka birşey yapmayan kişi bakımından söylüyorum.Fiyatına göre gayet güzel.Eksileride var tabi ses bayağı az çıkıyor kablo takılo olmadan şarj süreside 3-4 saat civarı anca dayanıyor.Ben beğendim şu anlık garantilik bi durumda (umarım olmaz :thumbup1: ) Almak isteyenlere tavsiye edebilirim.Hem bu aralar i5 işlemci olanını 1200-1250 tl satıyorlar.Almak isteyenlerbi baksın derim...

dReyfus

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Valla ben Windows 8 e alışamadım hala alışık değilim. Ancak hoşuma giderek, merak edilerek, özenilerek alınan bir os. Başlat ekranı harbiden sıkıntılı ama düzeltilebiliyor. Bunca zaman geçti bir kez olsun nefret etmedim win8 den. Q

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
8.1 güncellemesi ile biraz daha kullanışlı hale gelsede pek bir şey değişmedi fakat ben memnunum.Bakalım Windows 9 nasıl olacak bekliyoruz merakla.