Yardımcı olurmusunuz ?

livepoll1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 3 4 ay önce bilgisayarıma format attım sonra yeniden başlattım ekran gelmedi tekrar format atayım dedim formatta mavi ekran verdi biraz anladıgım kadarıyla içini temizlemek amaçlı kurcaladım tekrar denedim olmadı bios ayarlarında bi sorum oldugunu düşündüm ama anlamadım bilgisayarcıya götürdüm aynen böyle anlattım adam işlemcinin tırnaklarını eymişşin onları düzelttim dedi onarım yaptım dedi bende bu işte çalıştım hiç öyle bir durum görmedim 70 tl para aldı ancak kasanın vidasını dahi sökmemişti mecbur kaldım verdim ben win7 sp siz kullanıyodum sp1 en günceliyle format atayım dedim attim yeni baştan baslattım tekrar sinyal yok dedi 2 kere daha format attım mavi ekran verdi sonra başka cd taktım onla attım tekrar yeni başlat yaptım yine gitti ekran kartı drıver cd sı bozuktu bende güncellemeden yüklemiştim drıver yanlışlıgı diye dusundum güvenli modda açmayı denedim açtım ekran kartını devre dışı bırakıp girdım geldi ekran drıveri düzeltip programları yükledim şuan oldu ama açılış ekranında yavaşlamalar var sinyal yok fln diyo girişte açılıyo ama sizce sorun nerde sp siz win7 den sp 1 güncele cevirdim ondan olabilirmi okudugunuz için teşekkür ederim.