Yardim

Umut cebbur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar ben yurtdisinda calisyorum bildiğiniz gibi iki yilda bir tane tlf kayit hakkimiz var bugune kadar samsung not kullanicisiydim iphone 6s plus almayi dusunyorum fakat daha once iphone kullanmadim icin pisman olmaktan cekinyorum sizce pisman olurmuyum yoksa not serisine devammi edeyim

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Meraba arkadaşlar ben yurtdisinda calisyorum bildiğiniz gibi iki yilda bir tane tlf kayit hakkimiz var bugune kadar samsung not kullanicisiydim iphone 6s plus almayi dusunyorum fakat daha once iphone kullanmadim icin pisman olmaktan cekinyorum sizce pisman olurmuyum yoksa not serisine devammi edeyim
iOS eskisi gibi değil. Apple steve jobstan sonra bozdu işi. Her yeni iOS sürümü çıktığında bir sene öncesindeki telefon yavaşlamaya başlıyor. Kasmalar 3-4 yıl içerisinde gözle görülür şekilde fazla oluyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Son cikan note modeli note5. Iphone 6s plus ile kiyasliyalim;

Islemci: iphone 6s + daha iyi.

Ram: ikiside kendi isletim sistemlerideki en yuksek ram e sahip. O nedenle esitler.

Batarya: iphone 6s + daha iyi.

Ekran: samsung note5 daha iyi.

Arka kamera: goruntu kalitesi ve cekilen fotolarda samsung note 5 daha iyi. Ama ois destegi yuksek cozunurluklerde iphone 6s +' da daha basarili.

On kamera: goruntu kalitesi olarak ikiside basarili. Fakat note 5 in kamera acisi biraz daha fazla buda selfilerde biraz daha memnun ediyor.

Yani gordugunuz gibi asagi yukari birbirlerinr yakin cihazlar. Genede karar sizin. Ben olsam iphone 6s plus alirdim. Islemci performansi bugun cok fark edilmiyor ama ilerde fark belli olucak.